Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí jogurt

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2008 20:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 908 kJ / 934 kcal
Bílkoviny68,00 g
Tuky30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy98,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svatoušek1547

28. 11. 2017 22:56

Tenhle jogurt si dělám ve svém miláčkovi fermentoru Kuvings. Je to fakt ňamina.

Svatoušek

28. 11. 2017 22:56

Tenhle jogurt si dělám ve svém miláčkovi fermentoru Kuvings. Je to fakt ňamina.

Svatoušek

28. 11. 2017 22:55

Tenhle jogurt si dělám ve svém miláčkovi fermentoru Kuvings. Je to fakt ňamina.

Kohoutová

19. 4. 2016 20:36

Zdravím, může mi někdo poradit jogurt se mi srazil. V minulosti jsem ho dělala několikrát úspěšně a teď se mi srazil:-//:no:

Anna

1. 2. 2016 12:48

Už jste někdo použil sojové sušené mléko Zajíc místo normálního sušeného mléka???:-?

Marta

6. 7. 2014 21:33

Určitě můžete na další dávku použít váš domácí jogurt ;-)

Roman

5. 7. 2014 09:40

PROSIM O RADU , jogurt dělám podle vašeho receptu, ale zajimá mě zda jde použít můj jogurt pro výrobu - nebo musím stále pokaždé kupovat.

marie

22. 5. 2014 18:19

dělám jogurt jenom z mléka a bílého jogurtu skleničky zabalím do deky a nechám přes noc na kuchynské lince. Jogurt krásně zhoustne a ted když jsou čerstvé jahody nemá chybu.

Marta

12. 10. 2013 17:56

helena:activii ne, výborný je z madety nebo choceňský či holandii;-)

helena

6. 10. 2013 20:02

jaký jogurt dáváte,dala jsem aktivii a neudělal se

marta

4. 6. 2013 17:38

my jsme vždycky přidávali ovoce až před před servírováním, variantu před ztuhnutím nemám vyzkoušenou ;-):-)

e.t.

2. 6. 2013 19:18

ahoj, cráda vyzkouším, ale moje děti jsou spíš na ovocné jogurtíky, tak se chci zeptat - může se do jogurtu před ztuhnutím přidat třeba mixované ovoce ? Zhoustne to i s ním ? Nebo se přidává až před snědením ? díky za odpověď

MarkétaX

23. 1. 2011 14:22

dotaz pro Martu

jogurtovač jsem dostala darem, bohužel bez návodu k použití, na jak dlouho tam dáváte jogurty ztuhnut?:-8

nachos

26. 11. 2010 11:20

Já dělám jednodušší, 1 litr čerstvého mléka(kupuji Bio amálku),1 kelímek "živého" jogurtu, smíchat a dát na teplé místo. V zimě dám na noc na topení, nebo to šoupnu do peřim s pt lahvemi horké vody a za 4-6 hodin je hotovo. Dám vychladit, při tom to zhoustne a je jogurt na světě. Lepší je hned po umíchání dát do skleniček s víčkem, aby se do hotového jogurtu nemuselo sahat. Vydrží tak i více jak týden v lednici. A pokud to strčíme do trouby, nesmí být teplejší než 50°C, jinak živé kultuy v jogurtu uhynou.

Jana+3lumpici Jana+3lumpici

28. 8. 2010 14:19

Pro "marta nereg." - dělám jogurt z mléka z automatu, který je přímo v kravíně a z jogurtu koupeného hned ve vedlejším okénku a je to fakt BOMBA!!! Skvělá chuť i bez tatry!!! A hustý, mňam - dcerky ho baští s grankem

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba domácího jogurtu výroba jogurtu v jogurtovači výroba domácího jogurtu bez jogurtovače výroba domácího jogurtu v jogurtovači recept na jogurt jogurt jogurtovač recepty výroba jogurtu výroba domácího jogurtu, recept jogurt recept výroba domácího jogurtu recepty výroba jogurtu recept jak se dela jogurt jogurtovač výroba jogurtu domácí bílý jogurt recept výroba domácího jogurtu recept jak udělat jogurt výroba jogurtu bez jogurtovače jogurtovač recept jak vyrobit jogurt

Suroviny: mléko, jogurt, mléko salko

TopRecepty.cz

Domácí jogurt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xRV