Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Remo povidla - jednoduchá povidla - remoska

Chtěli byste si udělat svoje domácí povidla? Jste na chalupě a nemáte buď pečící troubu, nebo čas stát a míchat v kastrolu na sporáku? Pokud máte remosku máte vyhráno. Remoska většinu práce udělá za vás.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 240 min

270 min (30 min příprava + 240 min tepelná úprava)

28. 8. 2011 17:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

4 velké sklenice

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 309 kJ / 4 376 kcal
Bílkoviny26,00 g
Tuky8,00 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Buchyna Buchyna

24. 9. 2022 17:09

Dáváte nějaké koření? Nebo to jsou povidla bez koření?:-) Děkuji.<3

Lacibaci

15. 9. 2020 15:40

Hella: Mně se do remosky grand vešla dvě kila.

Buchyna Buchyna

18. 8. 2020 13:38

Buchyna: Sofie, tak jsem už zjistila, kolik je potřeba sklenic ( stačí si přečíst :-D ). Buchy

Buchyna Buchyna

18. 8. 2020 11:22

Zdravím, Sofi, povidla dělám už spoustu let. Vždy jsem je vařila ( pekla v troubě ), ale v novém bytě nemám troubu, takže ten nápad s remoskou mne fakt zaujal. Jen netuším, zda se mi tato gramáž do remosky vejde. Ale určitě vyzkouším. Ještě malá otázečka: kolik je z tohoto množství asi sklenic? Děkuji, přeji krásný den:yes:
Mimochodem, nedávno jsem kupovala povidla na koláčky a málem mě trefilo, jak jsou strašně drahá!!:-//
Za nápad dávám bodík:-D
Buchyna

sofie1973 sofie1973

29. 8. 2011 14:58

Hella: mám velkou remosku a vejde se mi to tam (ale s fousem, během toho dne občas zamíchám, ono pustí šťávu a zmenší objem).

spagetka spagetka

29. 8. 2011 07:25

Hella: já nevím, jak velkou remosku má sofie, ale já to dělám tak, že nasypu polovinu ovoce a jakmile se rozvarem zmenší objem, přidám zbytek. Takže do remosky, kterou mám, já bych tam ty 4 kila dala - ne najednou, ale jak píšu, po zmenšení objemu zbytek.;-). Ovšem pravda je, že já to dělám radši v takovém velkém kastrolu než v remosce, síla zvyku.

Hella Hella (moderátorka)

29. 8. 2011 06:53

A to se vejdou 4 kila vypeckovaných švestek do remosky? :-O

sofie1973 sofie1973

28. 8. 2011 17:23

:-p;-):-K:-D:-)):yes:

rebeka rebeka

28. 8. 2011 17:22

sofie1973::-D:-D:-D super nápad;-):yes::-D

sofie1973 sofie1973

28. 8. 2011 17:21

:-D:-D:-D kastro - to vypadá kubánsky.;-) Kdybys použila kubánský rum, bylo by to bez chybičky:-)):-)):-)):-))

spagetka spagetka

28. 8. 2011 17:14

Dělám stejně (jen používám želírák pro diabetiky), ale v kastrolu, takže mám kastro-povidla :-D:-D;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: povidla v remosce švestková povidla v remosce povidla z ringli remoska recepty remo povidla švestková povidla z remosky hrušková povidla v remosce povidli v remosce domácí povidla v remosce povidla v papiňáku recepty z ringlí povidla pečená v remosce pečená povidla v remosce povidla z velkých švestek povidla pro diabetiky švestky povidla do remosky švestková povidla v remosce velka nejnovejsi typ remoska švestová povidla remoska.cz

Suroviny: švestky, cukr

TopRecepty.cz

Remo povidla - jednoduchá povidla - remoska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0AJv