Zázvorový bůček z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
Tuky | 180,51 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle je taková rychlejší a snazší varianta moc dobrého jídla, které i když je "nezdravé", je moc dobré a celkem často u nás konzumované:-) Pokud nemáte papiňák, všechny uvedené suroviny se dají rovnou do pekáčku, hlídá a doplňuje se tekutina a doba pečení je cca 2 hodiny- jednu přikryté, druhou hodinu odkryté, přelévané výpekem. Když mletý zázvor přidáte ke šťávě k drůbežímu masu, tak je to také velice chutné a můžete připravit stejně, jako tady tento bůček s kratší dobou pečení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2017 18:52
25. 6. 2017 10:25
24. 7. 2015 21:05
24. 7. 2015 12:02
26. 3. 2015 15:58
22. 3. 2015 12:40
8. 3. 2015 20:22
8. 3. 2015 10:32
10. 4. 2014 19:10
10. 4. 2014 16:53
7. 4. 2014 17:08
5. 4. 2014 10:49
11. 12. 2013 15:30
5. 11. 2013 19:21
3. 11. 2013 09:57
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 26 sekundami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 57 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 3 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit
Zázvorový sirup: Pomocník v boji proti nachlazení a chmurné náladě
Další recepty
Tématické fráze: bůček recepty bůček na zázvoru bucek vařený bůček v papináku papiňák recepty vepřoví buček trochu jinak pečení v papiňáku bůček jinak recept na buček jak dlouho vařit bůček jak upravit bucek zazvorovy bucek bůček trochu jinak co je to zoft vepřový bůček recepty vepřový bůček se zázvorovou omáčkou čerství zázvor a bůček bůček v receptech recept bůček jak pripravit chutny bucek
Suroviny: bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, zázvor mletý, masox, voda
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
63 názorů