Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 9. 2011 11:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 379 kJ / 2 481 kcal
Bílkoviny29,76 g
Tuky259,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 434 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,35 g
Sacharidy7,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 9. 2011 07:16

:-K:-)Bahula:

Bahula Bahula

21. 9. 2011 23:42

Krásný receptík:yes:+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2011 12:12

;-):-):-Kcathleen:

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 9. 2011 11:56

varilamyskakasicku: Ivi, já vím...už jsem se to tady párkrát snažila říct. - Člověk se učí pořád, viď?:-D;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2011 11:54

cathleen: jinak vídám tady pořád a často kytičky :-):-až u pokrmu, :-))různé věcičky,ale já už jen jedlé věci,díky Tobě :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2011 11:20

cathleen: děkuji Catheen,je to milé a velmi přijemné:-K;-):-)

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 9. 2011 11:10

varilamyskakasicku: až teď jsem si všimla tvé reakce....Ivo, recept jsem nebodovala, pouze pochválila. Bodík přidávám ke známým receptům (MNĚ známým) nebo vyzkoušeným (a taky receptům s - pro mně - něčím převratně novým.)
U tebe mě překvapilo, jak ses při focení výrazně zlepšila:yes: Talíř s jídlem máš moc hezky nazdobený, vidíš, jde to i bez umělých kytek;-)nebo živých kytek či zeleniny i s kořínky.
Pořád mám na paměti, co mi kdysi řekl jeden výborný, zkušený starý kuchař:
"Na talíř patří pouze to, co se sní." - A to tys dodržela:-))
(Sorry, že jsem se tak rozepsala.)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2011 09:07

Děkuji všem za milé komentáře :-K::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2011 23:16

Príma suroviny;-)a hezky vymazlená bašta:-p+12:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

15. 9. 2011 17:23

taky si ukládám a vyzkouším tuto kombinaci:-p+1:yes:

Maruška Ottíková

15. 9. 2011 15:01

Tak na tento způsob musím zkusit,nádhera myško:-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:42

Jana Remkova: díky,Jani za podporu,;-):-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 9. 2011 14:30

rampepurda: nikdo tady nesedí a nežebroní o nic. Z bodů máme "kulové", pouze radost, že se recept líbí. Pokud reagujeme na komentáře, tak proto, že je slušnost. Ne vždy to stíháme, pokud nejsme zrovna u PC.
Ivo ryby miluji, tak díky za inspiraci:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:28

rampepurda: :-?:-?

rampepurda

15. 9. 2011 14:26

varilamyskakasicku: jenže Vy to děláte skoro u každého receptu;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha

Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka

TopRecepty.cz

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWgX