Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 9. 2011 11:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 379 kJ / 2 481 kcal
Bílkoviny29,76 g
Tuky259,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 434 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,35 g
Sacharidy7,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Filety naplněné touto směsí jsou dost syté, tak se může udělat i více porcí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:23

rampepurda: vsadila jsem se dnes s manželem - poprvé tu sedí a tak proto:-K;-):-p:-K, pomáhal mi s rybkou:-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:22

zizala:Slaninu jsem dala podle rcp.maminky manžela, dělam pokaždé radši přirodní postup,ale k tomuto postupu se docela slanina hodila i dobře,díky jinak moc:-K:-K

rampepurda

15. 9. 2011 14:21

varilamyskakasicku: Prosím Vás, proč o ty body tak MOC stojíte a trapně žebroníte, jako kdyby Vám bylo 10 let:-?:-O

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:07

cathleen: ješt jednou děkuji, mne nějak zlobí bodíky,asi mi to ulítává někam fuč:-)):-D:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 14:06

sebena: tak rybníček bych si dala říci také:-K;-):-))

sebena sebena

15. 9. 2011 13:53

Ještě že máme takový přísun čerstvých pstruhů z našeho rybníčku;-) určitě vyzkouším, vypadá to báječně:yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 13:24

Bibinka:díky,:-K;-)

Bibinka Bibinka

15. 9. 2011 13:15

varilamyskakasicku:Ivčo, to opravdu vypadá dobře a ty bylinky k rybě jsou suprový. Dávám ti 7.boda:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 12:39

cathleen: děkuji:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

15. 9. 2011 12:09

:-KMusím kladně ohodnotit PŘEKRÁSNÉ fotky!!!:yes::-D

zizala zizala (moderátorka)

15. 9. 2011 12:07

To vypadá dobře :-p:yes: Já bych to už asi nebalila do slaniny, ale to je na chuti každého;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 12:03

1974andrea: díky,palička je prima nápad Andrejko:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2011 11:59

spagetka: děkuji, to jsi hodná, to si prostuduji,vše,tu papriku se podívám,hodí se často:-K

1974andrea 1974andrea

15. 9. 2011 11:56

varilamyskakasicku:Máš to moc pěkně naaranžované:-K, česneku to tam sluší:-));-)

spagetka spagetka

15. 9. 2011 11:54

varilamyskakasicku: já ji kupuju na trzích, ale prý je už i v Kauflandu, zatím jsem po ní nekoukala, protože zásoby mám. Kerblík není vůbec špatná volba ;-):-p:-p:-p, je to bylinka a skvělá, doporučuju!!!!! Mrkni http://www.ceskebylinky.cz/kerblik-trebule/

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos pstruhový zavináče ze pstruha pstruhovy losos pstruh filety recept losos s žampionovou omáčkou mail estragon.pl loc:cz závitek ze pstruha pstruh s omackou zavináče ze pstruhů recept na pstruha s omačkou tipy triky slaná kytka pstruzi zavitky recept na losos pstruhový losos pstrhový rybí file s žampionovou omáčkou závitky z pstuha jaké bylinky na pstruha recept na žampionovou omáčku pstruhový lososa zavináče z pstruha

Suroviny: pstruh, slanina anglická, smetana, sýr uzený, žampióny, cibule šalotka, mouka hladká, máslo, pepř, citron, sůl, česnek, tymián, kopr, estragon, majoránka, pažitka

TopRecepty.cz

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWgX