Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Risotto chorizo (pikantní chuti)

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

21. 7. 2011 16:50

Suroviny

Porce: 1 Porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie599 kJ / 143 kcal
Bílkoviny4,33 g
Tuky0,99 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Protlak můžeme použít dle zkušenosti. Také můžeme přidat kuřecí maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

25. 8. 2013 20:54

Danca:Vůbec nevadí , jo jo Rizzota mám rád všelijaké a toto je jedno z nej. :-) Povedlo se .

Danca Danca

28. 7. 2013 11:41

Dnes ho máme k obědu,je luxusní!!!:yes: Přidávám, s dovolením, fotečku ....teda spíš bez dovolení, snad to ale nevadí:-8:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 7. 2011 22:00

:-K ahooojky kluci, to je dobře, že je zde další kluk:-)):yes:

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

21. 7. 2011 20:33

Jana Remkova:
erudovaný znamená znalý nebo vzdělaný .. okolo toho pojmu no.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 7. 2011 20:07

Bibi, co to je.."erudovaný"?:-O:-D:-D Patriku, super, moc hezké recepty máš;-)

Jenny

21. 7. 2011 19:33

:yes:;-)

Bibinka Bibinka

21. 7. 2011 19:22

PatrikChefLizoTomis: Patriku, vítej v Topkové rodině a vidím, že jsi velmi erudovaný na tyto naše stránky o vaření a ještě ti přeju, aby se ti u nás líbilo;-)
Rizzoto je zajímavé a jistě moc dobré, máme ho rádi s čímkoliv, ale takto připravené ho neznám-dobrá inspirace k vyzkoušení;-) Dávám ti 5.bod:yes:

1974andrea 1974andrea

21. 7. 2011 17:55

Tak na takovémhle rizotu by si určitě pošmáknul nejeden muž:-)):-p. Ty ozdůbky jsou krásné,super nápad:yes:

spagetka spagetka

21. 7. 2011 17:06

To vypadá dobře ;-):-p:yes: a máš originální foto, rovnou ze všeho :-D:yes:

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

21. 7. 2011 17:03

Anna Kocikova:
Děkuji moc ;-)
s porku nakrajiš na kolečka a pak opatrně vytlačíš do těch 'úlu' :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2011 17:02

:-))Patriku ať se Ti tady v tom našem"skorobabinci"moc líbí;-):-D
Recept je hezký a já Ti posílám první bodíček:-p+1:yes:
Takový nesmělý dotaz:-8takové ty bílé,jak když včelí úlky-z čeho jsi to vyráběl:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chorizo chorizo recept rizoto s chorizem chorizo omáčka recept na chorizo choriz chorizo recepty chorizo rizoto rizoto s chorizo čorízo co je chorizo omáčka chorizo co je to chorizo chorizo s rýží recept chorizo albert rizoto chorizo rizoto chorizo kuřecí rizzoto omáčka z choriza chorizo na grilování

Suroviny: klobása, paprika čerstvá červená, mrkev, cibule, protlak rajčatový, omáčka chilli, rýže, sůl, pepř, olej, paprika sušená sladká, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Risotto chorizo (pikantní chuti)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WPk