Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

6. 8. 2011 15:33

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie7 464 kJ / 1 784 kcal
Bílkoviny234,10 g
Tuky57,40 g
Vláknina50,60 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy57,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Syn si objednal na oslavu dnešního návratu ze 14 denní dovolené v Bulharském Tsarevu. Tak jsem zvědav zda mu bude chutnat, včetně dalších 4 spolucestovatelů, kteří ho tam měli na starost.

Výsledek: vše snědeno, neboť si každý přidal :) To je asi ta největší odměna pro podávajícího "kuchaře-amatéra".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

8. 8. 2011 21:22

Posílám urychlený bodík, anžto tam není nic, co bych na talíři nemilovala...:-p

Nonya

7. 8. 2011 11:54

:yes: Vyborne , fazulky moje oblubene ...aj ked ich radsej robim kratsie , ale kazdy podla svojho.Bod odo mna:yes:

jimidi

6. 8. 2011 22:39

:-p:-8:yes::-))

bubutop bubutop

6. 8. 2011 22:00

:yes::yes::yes: z fleku bych si dala dvojitou porci, vypadá to luxusně a určitě to tak i chutná:yes::yes:, příští víkend to vyzkouším:-K:yes:, díky za receptík:-)+7

vseumel

6. 8. 2011 19:14

Hezké :yes:

ivulinka ivulinka

6. 8. 2011 17:46

Chtěla bych být synkovým spolucestovatelem, já bych si zaručeně pochutnala:yes:

Jenny

6. 8. 2011 17:27

:yes:+3:yes:

1974andrea 1974andrea

6. 8. 2011 16:32

Moc pěkné a lákavé:-p:yes:. Jen nevím, jestli 30 minut není na fazolky až moc dlouho?

maris maris

6. 8. 2011 16:32

Krásné:yes::-p+

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 8. 2011 15:55

No, to je pěkně popsané, to se mi líbí, celé, fazolky mám a ještě to masíčko pěkné sehnat, prima jídlo, bude se syn olizovat až za ušima:-)):-K:-p:yes:

Bibinka Bibinka

6. 8. 2011 15:49

Otíku, o tom, že synovi bude chutnat jsem přímo přesvědčená-taková dobrota. Já si většinou dělám fazolky v jenom rendlíku a přidávám ráda kopr a maso nevařím, ale dusím v druhém rendlíku do měkka, někdy dám na talíř zvlášť, někdy to smíchám dohromady. Jídlo je to mocinky dobré a tak dávám 1.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolky na kyselo se smetanou fazole na kyselo na smetaně hovězí maso na fazolkách žluté fazolky na smetaně smetanové fazolky hovězí na fazolkách zelené fazolky s hovězim masem zelené fazolky na kyselo se smetanou fazolky na kyselo s hovězím zelené fazolky na smetaně fazolky na kyselo s vepřovým masem zelené fazolky na kyselo recept fazolové lusky na kyselo na smetaně fazolky na kyselo na smetaně žluté fazolky na kyselo fazolky s masem hovězí se zelených fazolek fazolky na smetané zelené fazolky na kyselo hovezi na fazolkach na kyselo

Suroviny: svíčková hovězí, fazolky zelené, rama cremefine, smetana na vaření, mléko, mouka hladká, cibule, mrkev, petržel, nať petrželová, máslo, sůl, pepř bílý, olej olivový, tymián, rozmarýn, jalovec, koření nové koření

TopRecepty.cz

Smetanové fazolky s hovězím masem a máslovými brambůrky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8XL3