Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 304 kJ / 1 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,77 g |
Tuky | 46,38 g |
Vláknina | 58,18 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 135,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Karamel připravuji do zásoby podle tohoto receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 4 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 14 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 15 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 15 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 16 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 17 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: oso buco recept vývar z hřebíčku recept na oso buco osso buco pohlreich oso buko recepty osso buco steak polreich osobuco recepty na oso buko polreich ossobuco telecí osso buco osso buco osso buco polreich oso buko recept ossobucco podle pohlreicha pohlreich osso buco oso buco hovězí kližka s perníkovou omáčkou best osso buco ossobuco steak telecí oháňka recept
Suroviny: osso buco, mrkev, celer, petrželka kořenová, cibule, česnek, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, rozmarýn sušený, tymián sušený, povidla švestková, protlak rajčatový, cukr, perník strouhaný, víno červené, vývar hovězí, koření hřebíček, skořice celá, badyán, pepř, sůl, cibulka, máslo, karamel, sůl
Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Qz
17 názorů