Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená růžičková kapusta II

Hodnocení receptu je 4,8 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

10. 10. 2011 13:12

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie233 kJ / 56 kcal
Bílkoviny1,82 g
Tuky0,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s otrubovým toustem a nebo s celozrnným pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

4. 2. 2014 10:40

RAZIEL:
1. Ak je navrchu syr, tak po zapečení to nemôže vyzerať inak.
2. Mrazená zelenina obsahuje podstatne viac vitamínov a minerálov ako zelenina skladovaná v skladoch dlhé mesiace, ktoré sa plnia plynom, aby tá zelenina vyzerala aj po polroku ako čerstvo vybraná zo zeme.
3. Zelenina síce chutná aj surová, to je pravda, ale nemožno vždy jesť len surovú zeleninu. Varené jedlo ješ iba mäso?!?
4. S tým povarením súhlasím. Mrazenú zeleninu nikdy nerozmrazujem ( nič mrazené sa nemá najprv rozmrazovať ), ale používam tak ako je, teda zmrazenú. Orestovať cibuľu pre lepšiu chuť nie je problém. ;-)

RAZIEL

4. 2. 2014 10:07

Nechci urazit, ale shlédnuto jinýma očima: nevypadá to dobře. jíme i očima a tohle opravdu nevypadá dobře.

za druhé. všechno mražené.
Zelenina je jedna z mála věcí která chutná i syrová.
o to víc je to špatně první zamrazit a pak povařit a pak natlačit HMOTU.

dal bych 4- ( a to jenom kvuli tomu, že je tam zelenina)

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 10. 2011 19:34

:-p+6:yes:

Pajaja

12. 10. 2011 11:34

Krásná rychlovka! Zdravé k tomu. Jen ten otrubový toust, to už by bylo na mně moc zdravé, dala bych si to klidně s bramborem. ;-):yes:+

rebeka rebeka

11. 10. 2011 12:50

to bych mohla;-):yes::yes::yes:

mysulka mysulka

11. 10. 2011 09:11

:-p:yes: mňam:-K

fb.lib fb.lib

10. 10. 2011 22:20

Francouzskou zeleninu prodávají v Kauflandu (mraženou)Pozor na celer,je alergení,spoustě lidí je po něm těžko a někdo může mít i silné alergení reakce.

eurka

10. 10. 2011 19:12

Jana Pá:
určitě jakoukoliv zeleninu :) můžeš použít jakoukoliv kde je mrkev, celer, petržel :D jen tahle je nakrájená na proužky ;-)

Jana Pá

10. 10. 2011 18:00

kapustu máme rádi, ráda také vařím z růžičkové, která je dnes k dispozici denně (tedy u nás):-O, ale neznám uvedenou zeleninu:-O,:-O, jinak, nemám problém:yes: snad to půjde i z jiné zeleniny:-?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2011 14:00

:-p:yes::yes::yes:

monikaK

10. 10. 2011 14:00

a nebo dva plátky 40%,nééé?;-):-D:-D:-D:yes:
Mňam!Děláš mi chutě!:yes::-p

zizala zizala (moderátorka)

10. 10. 2011 13:35

To bych si dala :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: růžičková kapusta recepty zapečená růžičková kapusta růžičková kapusta zapečená růžičková kapusta zapečená růžičková kapusta recepty růžičková kapusta recept růžičková kapusta co obsahuje zapečená růžičková kapusta recept zapečené růžičkové kapusty zapečená kapusta ružičková kapusta a zdraví recept na růžičkovou kapustu mrazena ruzickova kapusta růžičková kapusta dietní recepty růžičková kapusta dietní recept recepty z ružičkové kapusty růžičková kapusta top recepty růžičková kapusta-recepty ruzickova kapusta mrazena co z růžičkové kapusty

Suroviny: kapusta růžičková, směs zeleninová mražená, cibule, česnek, sýr, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Zapečená růžičková kapusta II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMER