Zelenina do polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 75,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 132,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
skvělá věc, v zimě jen přidáme do hotové polévky a necháme prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2013 12:10
Mě to vůbec nechutná, zkusila jsem to kdysi jednou a dost.
12. 3. 2013 11:43
Sunarka: Zda se mi te soli strasne moc. Asi neco jako dochucovadlo, ale zeleniny takto pridate minimum.
12. 3. 2013 11:01
Taky bych chtěla přispět s receptem,jestli někoho zaujme.Zeleninu,co kdo má rád,mrkev,celer,petržel,kedlubna,kapusta,i růžičková,hlávkové zelí,prostě jak kdo si troufá,vše se namele na masovém strojku,na kilo namleté směsi půl kila soli,dobře promíchat,naplnit sklenice a bez zavaření vydrží i několik let,dokud se nesní.Dobrou chuť!
7. 2. 2013 12:55
Jana Pá: tak tohle přesně mě zajímalo, jak dlouho to vydrží v lednici po otevření. Protože určitě nedám celou skleničku po přesnídávce najednou do polévky. Vyzkouším.
17. 10. 2011 11:27
Recept je, znám a dělávám, zeleninu je možno-měnit, podle toho, co máme doma a rádi konzumujeme, je to dobře rozepsáno:, já to např. dělám "od oka", nameleme si, podusíme na másle a pak si naplněné skleničky opravdu nechám přejít varem v zavař.hrnci., jen vodu nepřidávám, zelenina pustí šťávu a máslo k tomu-podle mého stačí.Je to pohodlné v tom, že otevřu skleničku a lžíci vyberu náplň, dám do polévky a je to, nemusím převařovat, mám tam i "očka z másla" a sklenička vydrží v lednici cca měsíc v pohodě (sklenička např.od dětské přesnídávky atd.)
17. 10. 2011 08:51
sumak - báječná záležitost - trocha práce, ale pak skvělá rychlovka
17. 10. 2011 07:52
Já taky dávám zamrazit, ale tohle možná zkusím, protože do mrazáku už se mi nic nevejde a celery letos dorostly do gigantických rozměrů
17. 10. 2011 07:41
Moje maminka toto dotáhla až do této podoby,protože stále vymýšlí jak co nejlépe usnadnit život řidiči kamionu.Já si jen do misky nasypu dva pytlíky polévky,přidám dvě lžíce zeleniny a zaleju vařící vodou.
17. 10. 2011 06:56
dělám totéž, jen bez kedlubnu, a dávám zamrazit do velkého pytle. Zelenina zmrzne, pak ji rozbiji na sypkou směs a beru po hrstech k vaření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 20 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 7 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 7 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Široká nabídka produktů pomůže zákazníkům Tesco prožít veselé Velikonoce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zelenina do polévky zelenina do polévky v soli zelenina do polévky recept jak zamrazit zeleninu zelenina na polevku zelenina do polévek jak zavařit polévku zelenina do mrazáku jak zavařit zeleninu do polevky jak zavařit zeleninu zavaření zeleniny zavařit zeleninu jak zavařit polévky jak dlouho vydrží polevka v lednici zavaření polévky jak zamrazit polevku zavaření petržele zelenina v soli do polevky jak zamrazit kedlubny polévky ze zeleniny
Suroviny: petržel, nať petrželová, nať celerová, celer, karotka, kedlubna, cibule, pórek, květák, kapusta, česnek, máslo, sůl
Zelenina do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6AX
9 názorů