Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem

Na této kachně si nejlépe pochutnáte, pokud si k ní připravíte červené karamelizované zelí s opečenými bramborovými plátky. Větvičky čerstvého tymiánu se k drůbeži hodí a nahradí vůni kmínu, který je v tomto receptu vynechán.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 285 min bez doby odležení masa

300 min (15 min příprava + 285 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

22. 10. 2011 13:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie19 437 kJ / 4 646 kcal
Bílkoviny16,88 g
Tuky499,03 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 426 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy20,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

majda 2

22. 10. 2011 18:13

Hned by si dala takovou kachničku!:-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 10. 2011 18:11

Tak tohle teda na diétu nevypydá ! Nádherný recept -jen co na to řekne žlučník ?

eva hubova eva hubova

22. 10. 2011 17:54

Moc hezký receptík a foto:-p:-p:yes:+10

rebeka rebeka

22. 10. 2011 15:23

tohle nadcházející zimní období má určitá kouzla..např. to, že se budou moci připravovat a následně s ohromnou chutí konzumovat i takové kulinářské skvosty, jaké nám zde, milá Eliz, předkládáš:-)
při té poslední fotce jsem jenom polkla..zato hodně hlasitě:-8:-p:-D:yes::yes:

vseumel

22. 10. 2011 14:50

Já kachničku nemusím, ale recept se mi líbí. Na jihu francie se používá tento recept často. Kdo rád kachničku určitě si moc pochutná. Posílám bodík :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 10. 2011 14:08

Pěkný receptík i obrázky,zrovna peču králíka a tak se ráda podívám na i kachničku:-K;-):-p:yes::yes:

Eliza Eliza

22. 10. 2011 13:43

To je výborný nápad, také příště vyzkouším.:-p:yes:

spagetka spagetka

22. 10. 2011 13:42

Já k tomu asi půl hodiny před dohotovením přidávám nakrájené kyselé jablíčko (nejlépe to zelené Gran Smith), jinak :-p:-p:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: konfitovaná husa konfitování masa konfitovaná kachní prsa konfitovaná husa recept konfitovana kachní stehna konfitovaná krkovice konfitovana husí stehna konfritovaná kachna konfritování svatomartinska kachna kachna na česneku konfitovana svatomartinská husa recept svatomartinská kachna recept kachní prsa konfitovaná husa konfitovaná konfitování husy recept konfitovaná husa konfitovana kačena komfitovaná kachna svatomartinská husa recept pohlreich

Suroviny: kachna, sádlo, pepř mletý, sůl, česnek, tymián, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P5r1