Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 11. 2011 19:13

Suroviny

Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/

Nutriční hodnoty

Energie9 035 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny145,96 g
Tuky112,11 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,44 g
Sacharidy129,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alžbětina Prknářová

2. 11. 2011 14:16

Nehledě na to, že když je tedy páj něco s bramborovou kaší, tak proč je tenhle recept "páj" a k tomu má ještě tu peřinu z bramborové kaše? Takže jednou kaše jako páj a jednou kaše jako peřinka?:-O Nezlobte se, ale ten název, když už nemluvíme o tom jestli je nebo není správný, je taky trochu celý překombinovaný. Chápu že si to napíšou na jídelní lístek v hotelu, ikdyž bych se moc divila, že by ten jejich název zněl přesně takhle :-O

Alžbětina Prknářová

2. 11. 2011 14:13

Tedy, ztraceno v překladu bude možná to jádro pudla, páj si představuji také jako něco slaného nebo sladkého s TĚSTEM a taky dělám v gastronomii. Vařilamyšička: opravdu je tak strašné se vyjádřit k tomu, že mám slovo páj spojeno s něčím jiným než Vy? Vaše nářky vyznívají spíš jako citové vydírání a že je Váš syn kuchař ještě nemusí znamenat, že je neomlyný. Pardon. Ale souhlas naprostý s Maris a Merylas.;-)

Kadlik Kadlik

2. 11. 2011 13:52

Vypadá to papatelně a to je hlavní!!!! Bodík letí!!!!!!:yes:;-)

Bibinka Bibinka

2. 11. 2011 13:35

varilamyskakasicku: IVČO, můj komentář byl smazán, tak se vyjadřuji znovu, dala jsem ti bodíka:yes:, už nevím kolikátého, jsem ráda, že jsi vrátila původní název, osobně si myslím ať už jde o páj(myslím, že ano), či nikoliv, bude to výborný a ty buýď v pohodě;-):yes:

rebeka rebeka

2. 11. 2011 13:26

magdalenka::-D:-D no nech sa zabáva:-D:yes::yes: já jim to prajem..ale načo inak polemizovať o názvu, keď je recept chutný, nie:-?;-):-):yes:

magdalenka magdalenka

2. 11. 2011 13:17

rebeka: väčšinou sme tu amatéri...a nestranný profesionál (ak sem náhodou zablúdi)sa môže o názvoch dobre zabaviť.

spagetka spagetka

2. 11. 2011 13:07

rebeka:souhlas :yes::yes::yes::yes:

rebeka rebeka

2. 11. 2011 13:06

není to jedno, jak autor recept pojmenuje:-?:-?
názvy receptů jsou různé, tak jak jsou různí lidé..a o tom to je, ne;-):-?
recept je hezký, tak proč pořád ty dohady:-?;-):-)

Bibinka Bibinka

2. 11. 2011 12:59

zizala: Žížalo, pak teda nechápu, proč byl smazán můj příspěvek, kde jsem hodnotila recept, dávala jsem boda a vyjadřovala se k názvu:-O:-? Občas se opravdu nestačím divit, co si tu kdo může dělat, už tomu přestávám rozumět:-S, nebo, že by ti vadilo, že jsem Ivě psala, aby nebyla smutná:-? prostě nechápu......:-(

IvaPe

2. 11. 2011 12:52

Super recept, kasi miluju! Uz prosim prestante slovickarit...Kdyz nekdo nazve neco "pochoutka tety Bety", tak to taky nikdo tak nerozebírá. Já recept vyzkouším a ty Ivko si rejpaly nepripoustej! :-):-K :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2011 00:37

Zajímavě a hezky připravená rybka:-K+8:-p:yes:

Eliza Eliza

1. 11. 2011 22:23

1974andrea: Tak je to možné a je mi líto, co se rozpoutalo. Jen bych byla ráda, kdyby nad tím Ivča mávla rukou, mám ji ráda a Maris se jen zeptala...Také bych se zeptala, být tu dřív. Mrzí mě, když se z diskuze stane nedorozumění s nějakým smutkem na jedné či druhé straně...Víš?

1974andrea 1974andrea

1. 11. 2011 22:18

Eliza:Eli, já ale souhlasím s Ivčou, podívej se na recept Sheperd´s pie, je to mleté jehněčí zapečené pod bramborovou kaší. A četla jsem, že slané a sladké "koláče - páje", začali dělat Američané až mnohem později.

Eliza Eliza

1. 11. 2011 22:14

Osobně si také skromně myslím, že páj je označení pro sladký nebo slaný koláč, ne pokrm zapečený s bramborovou kaší. Tímto se chci zastat Maris, protože to jistě myslela pouze v tom smyslu, že bychom měli pokrmy nazývat správnými názvy, když jsme na stránkách věnovaných dobrému jídlu - s přívlastkem TOP.
Pokrm může být určitě dobrý.:-p Ivčo, každý máme nějaké svoje starosti a ty Tvoje s Tebou rády sdílíme, ale tady mají místo komentáře receptu, neměla bys je brát osobně.;-):-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2011 21:55

alena: úspěch neúspěch, navař něco sama, zrealizuj, vyfoť a pak kritizuj. To mám strašně ráda, jak někdo kydá hnůj na někoho a ví o vaření prd.:-((
maris, tím jsem samozřejmě vůbec neměla na mysli tebe;-), ty jsi kuchařka s velkým K:-8

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept

Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček

TopRecepty.cz

Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q5LL