Prasečí oči
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 147 kJ / 3 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,05 g |
Tuky | 248,95 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 893 mg |
Sodík | 6,62 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 78,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 11. 2011 12:11
Evi - papání vypadá báječně a ten kouzelný název
1. 11. 2011 23:47
+6
1. 11. 2011 23:25
1. 11. 2011 22:11
1. 11. 2011 21:49
Konečně zase něco z kotletky..inspirace pro měEvi vypadá to nádherně, já si ukládám a dávám bodíkajsem špekulovala co to je za přílohu, než mi došlo, že je to ten výpek nahusto proti gustu....
1. 11. 2011 21:27
Evi, bezva recept a já stejně jako Andrea bych udělala tu hustější hmotu jako šťávu, ale to je moje přání, každý to má rád jinak Dávám ti 2.bod
1. 11. 2011 21:11
Očka budou dobrá, jen tu omáčku bych asi udělala trošku řidší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 10 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 17 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 22 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 27 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 30 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Hotové práškové směsi na moučníky: Jak je můžeme vylepšit?
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: prasečí oči praseci oko prasečí líčka recept prasečí oči vepřové oči jak dochutit prasečí polévku prasečí oči recept prasečí jarní recepty prasečí líčka prasečí koleno prasečí očko jak udelat koleno praseci prasečí česnek zauzeny emental prasecich oci prasečí líčko recepty na vepřové oči prasečí líčka recept oci praseci prasečí líčka na víně
Suroviny: kotleta vepřová, šunka zauzená, sýr ementál, špenát listový, česnek, smetana, rajče sušené, brambory, cibulka jarní, slanina, žampióny, cibule, víno bílé, strouhanka, šťáva citronová, máslo
Prasečí oči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmXR
7 názorů