Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní jelení ragů

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

2. 11. 2011 18:15

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie11 062 kJ / 2 644 kcal
Bílkoviny207,96 g
Tuky191,54 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,80 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sisoidka

21. 1. 2023 09:03

Přidala jsem k mrkvi ještě dvě čerstvá rajčata a bylo vynikající 👍

Petaja Petaja

26. 2. 2020 14:48

Tak dnes jsem dělala a opravdu dobré. Naloženo jsem měla 2 dny, jen jsem vše z úspory času uvrhla do tlakového hrnce. Zahušťovala jsem, po přepasírování, jíškou (máslo+ mouka) a na konci jsem teda nedávala mrkev, jen jsem ji nechala vyvařit. Rodinka vařenou mrkev nemusí....Přílohu jsem udělala bramborovou kaši, kvůli dětem. Tříleťák snědl velký talíř, přítel si malinko dopepří, omáčka je jemňejší...Všem nám chutná :yes::-):-K. Díky za super recept...

petra

28. 12. 2013 21:24

Opravdu jsem to udelala, doporucuji, je to vynikajici.

evík

3. 11. 2011 15:36

Posílám bodík a budu se těšit až seženu masíčko:-p:-p:-O:-O:yes:

Dana61

3. 11. 2011 12:05

no, tak opět polknu a nechám si zajít chuť:-D:yes: už nemám ani kance a jelena no toho už jsme neměli hodně let - ale asi bude inprovizace - mix hovězího a vepřového - schválně, jestli to moji strávníci poznají;-)

monikaK

3. 11. 2011 07:04

hmmmmmmmmmmmmmmmmm:yes::yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2011 23:36

Krásný recept:-K+11:yes:A omáčka je parádní:-p

1974andrea 1974andrea

2. 11. 2011 19:37

Ha, další lovec jelenů, ještě, že máme zdroj, viď Otíku;-). Já ho dojídala ještě dnes a ty už s novým receptem:-p:yes:

eva hubova eva hubova

2. 11. 2011 19:25

:-Okrása a určitě i:-p:-p:yes:+9

spagetka spagetka

2. 11. 2011 19:21

Hm mám slíbeného srnce ;-);-):-p:-p

maiva maiva

2. 11. 2011 19:19

Colombo65:parádní recept:-p+8:yes::yes:

rebeka rebeka

2. 11. 2011 19:16

tohle joooo:-O:-K:yes::yes::yes::yes:

Pajaska Pajaska

2. 11. 2011 19:16

:yes::yes::-p

vseumel

2. 11. 2011 19:12

Fotka i recept vypadají krásně, ale jak uvařit jelení ragů bez jelena ?:yes:

senky senky

2. 11. 2011 19:10

:yes::yes::-O mám v mrazáku kýtu z daněly:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelení maso recepty jak naložit jelení maso recepty jelení maso jelenní ragů jelení ragú na víně recept na jelení maso marináda na jelení maso jelení maso recept jelení maso recepty na jelení maso recepty ragů naložení jeleního masa ragů z divočiny jeleníragů ragů z jeleního masa jelení kousky daněla recepty daněla recept jelení ragů na zelenině ragů recepty jelení maso

Suroviny: plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej

TopRecepty.cz

Podzimní jelení ragů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zVl