Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )
Díky dozlatova upečenému tenkému těstu s bohatou náplní jsou kynuté valašské frgály oblíbeným moučníkem. Vyzkoušejte je upéct s výbornou hruškovou náplní ovoněnou badyánem a skořicí, posypte je drobenkou a pokapejte máslem a rumem.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 14 294 kJ / 3 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,74 g |
Tuky | 128,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 485,08 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2011 16:55
7. 11. 2011 16:51
7. 11. 2011 15:00
7. 11. 2011 09:13
7. 11. 2011 07:13
6. 11. 2011 21:30
6. 11. 2011 21:24
6. 11. 2011 20:56
6. 11. 2011 20:36
6. 11. 2011 20:31
6. 11. 2011 20:00
6. 11. 2011 19:26
6. 11. 2011 19:24
6. 11. 2011 19:21
6. 11. 2011 19:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 15 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 28 minutami
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 1 hodinou
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 1 hodinou
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Jak založit žitný kvásek. Stačí k tomu jen dvě suroviny
Další recepty
Tématické fráze: valašsky frgal recept valašký frgál těsto na frgál recept na valašský frgál nejlepši frgal recept frgál na plech povidlový frgál frgál recept recept frgál recept moravský frgál recept na moravské frgále metýnka s povidly pravý valašský frgál recept recept na frgal koláč s hruškovými povidly hruščák koláč z hruškových povidel kynutá metynka hruškáče hruskovy frfal
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, máslo, sůl, kůra citronová, mléko, droždí sušené, povidla hrušková, badyán, skořice, rum, drobenka, máslo, rum
Hruščák (valašský frgál s hruškovými povidly )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmGJ
34 názorů