Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr po strašnicku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 11. 2011 13:44

Suroviny

Porce: cca 2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie770 kJ / 184 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky2,18 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- http://www.sidenius.webgarden.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

9. 11. 2011 23:56

Mňam, vypadá moc lahodně:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 11. 2011 21:13

1974andrea:´u nás také se kapr moc nejí Andrejko, kvůli kostičkám,ale dělám tak i zatočenou vinnou klobásku a různé řízky z jiné ryby takto, to je moc dobré:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 11. 2011 19:59

Krásná mňamka:-K+10:-pKapříka já ráda;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2011 19:48

1974andrea: určitě ano;-)

1974andrea 1974andrea

9. 11. 2011 19:15

Kapr se moc často u nás nejí, ale určitě půjde použít i jiná rybka:-p:yes:

rebeka rebeka

9. 11. 2011 17:14

po Strašnicku, pravíš:-O:-?:-? ale strašnicky teda nevypadá:-D:-D vypadá mňamósně:-8:-p;-):yes::yes:
a krásné foto;-):-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2011 17:11

spagetka: No, já ho taky dělala jen pro sebe, vždyť to je raz dva;-):-!;-)

BILKOVAI: Karas jo? No, toho zase nemám já:-(. Tyhle menší kapříky-(mám i na Vánoce) jsme dostali na zahradě u dcery od jednoho místního chataře. Donesl kýbl kaprů a že nic nechce, tak jsme mu aspoň načepovali pivko:-)

BILKOVAI BILKOVAI

9. 11. 2011 16:59

Tento recept znám a je to moc dobré.Když měl manžel dříve více času, tak byl věčně na rybách a já nevěděla, co s nima. To jsme potom jednou za čas udělali u nás rybí hody a pozvali přátele. Ách jo, kde jsou ty časy;-( Teď se mi tam akorát v mrazáku třese karas:-) Co se týče ryb a králíka, tak musím Jani bodovat:yes:...+1

spagetka spagetka

9. 11. 2011 15:30

ach jo, že já jediná jím kapra...:-(..;-):-D:-p:yes:

Bibinka Bibinka

9. 11. 2011 15:29

Jani, pěkný a náš kapr je kapr, ty trénuješ na Vánoce:-D a 5.bod:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 11. 2011 14:48

Recept je prima i v názvu, žila jsem 18 let ve Strašnicích,:-))tak si ho uložím na památku :-K:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2011 14:06

Simčo, sama jsem se divila, ale nepálilo to!!;-) A není problém dát méně;-), suroviny jsou spíš orientační:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 11. 2011 14:02

Kapra mám ráda,já bych teda bez pálivé papriky,nemám pálivé ráda,ale jinak receptík mne láká!!:-p:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapr recepty jak připravit řízky z kapra příprava kapra před smažením kapr v citronové šťávě příprava kapra na vánoce kapr recepty na vánoce kapr top recepty příloha ke kaprovi kousky kapra top recepty kapr řízky z kapra kapr - co mám ráda recepty kapři co mám ráda recepty recept na kapra příprava řízků z kapra citronový kapr kapr po kapr recept kapr recept s klobásou top recepty,kapr

Suroviny: šťáva citronová, sůl, pepř, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Kapr po strašnicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N5G6