Bramborák á la milaaano
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2020 13:24
Koukám, kolik je tu za ta léta v komentářích umělců...
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
U nás je přes bramboráky paní casinová
No a ich bych podle tohoto rcp jedlý bramborák vytvořit nedokázal, že
29. 9. 2020 11:46
Zajímavý nápad
14. 11. 2011 21:30
Krásně pestré dobré jídlo+9
14. 11. 2011 17:33
finis coronat opus
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
hezký a zajímavý recept umocněný překrásným obrázkem
víc netřeba dodávat
14. 11. 2011 15:42
Jano Remková, nemám, vlastně neměl jsem. Jen si opravdu myslím, že by se to mělo vařit doma, ne z kupovaného. A když už bych tu kupovanou majonézu z lenosti či co použil, aspoň se s tím nebudu chlubit.
13. 11. 2011 22:35
jahoda: nevěřím, že by někdo odstraňoval právě tvé fotky!! Pokud bys někdy přidala foto k mému receptu, určitě bych ho dala jako hlavní
13. 11. 2011 22:08
Překrásné fotky...víc si recept nemohl přát.
13. 11. 2011 20:57
Milane, Tvůj bramborák si přímo koledoval o vyzkoušení.
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
Jak píšeš, ta syrová cibule dodá skvělou, takovou odlehčenou chuť. Měla jsem ještě čerstvé čínské zelí ze skleníku, který se k sytému bramboráku skvěle hodil.
Bylo to výborné, není co dodat, posílám 7* a foto (až budeš mít svoje, tak odstraň, příp. dělej, co chceš)
Díky za recept a doporučuji vyzkoušet. Já osobně nemám ráda takové ty kečupové majdy v bramboráku - s tímto se to nedá rovnat
13. 11. 2011 18:45
AntoninZ: ale sakra, sakra, koukám už chvíli, že máš nějakou špatnou náladu dnes, že?
13. 11. 2011 18:19
AntoninZ:Tak konečně přihoďte nějaký svůj recept Tondo, kritizovat umí každý.
13. 11. 2011 17:48
No a já si zas myslím, proč probůh používat Hellmanns majonézu, sajrajt se všech největší?
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
Když je tohle on line kuchařka,očekával bych, že se tady bude propagovat majonéza doma dělaná. Kdo to neumí, stačí zalistovat, receptů je tu dost.
To už by se tu mohly objevovat recepty typu "ohřát konzervu guláše a ukrojit si k tomu chleba".
13. 11. 2011 12:11
13. 11. 2011 11:52
Bibinka: Bibi, já myslím, že v kaplické cmundě se peče uzené maso uvnitř placky, tady se dává hotové vepřové maso do hotové cmundy. Dobré to určitě bude taky
13. 11. 2011 11:12
Milaaano, vítám tě v Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
Tento recept znám pod názvem"Kaplická cmunda" a také jí občas dělám, je to moc fajnový a já ti dávám 3.bod
Raději si recepty po sobě několikrát přečti, než rp.pošleš, naše korektorky s tím mají nepříjemnou práci, jinak OK
13. 11. 2011 11:00
Ja viem,že v slovenčine,ale nevedela som,či aj v češtine
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 28 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 58 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Další recepty
Tématické fráze: čínský bramborák jaka mouka se dava do bramboraku nejlepší bramboráky jak ohřát bramborák kaplický bramborák kýta bramborak recept na cmundu kaplické bramboráky recepty kaplická cmunda kaplická cmunda recept nejvetsi bramboráky cinske bramborák jak péct bramborák struhadlo na bramborák bramborák nápln do bramboráku s kýty babicovy dobroty recepty 13.11.2011 kaplický cmunda kaplický bramboráky vepřové ve cmundě
Suroviny: brambory, mouka hladká, česnek, vejce, majoránka, olej, kýta vepřová, pepř, omáčka sojová, cibule, majonéza, olej
Bramborák á la milaaano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ5W
20 názorů