Jehněčí na jablku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 186 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 96,49 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2012 20:31
Díky za přízeň
14. 7. 2012 19:05
Výborný,díky za recept
21. 11. 2011 22:04
Aničko, krásný receptík+
18. 11. 2011 16:46
jen to jehněčí není škoda vypadá to moc pěkně+1
16. 11. 2011 22:52
Jana Remkova:Jaké pomlčkyco kde vidíšJá nic nevidímdík-však víš
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
16. 11. 2011 20:13
moc pěkné
16. 11. 2011 12:25
spagetka: no, je to skoro tak jednoduché, jako se zbavit toho smogu, co?
16. 11. 2011 09:08
Ještě sehnat jehně, ostatní je maličkost
16. 11. 2011 06:40
Mám celé jahňa v mrazáku , tal ti Anička ďakujem za recept, možno ho využijem, je ľahúčky
15. 11. 2011 23:13
No anoo, tady Andula zase machruje s jehněčím, já chci taky jehněčí!! Navíc v tvém podání, ikdyby to bylo ze sloní nohy, asi by to vypadalo skvěle
Co ty pomlčky zase?...
Co ty pomlčky zase?...
15. 11. 2011 21:48
Pěkné, moc pěkné
15. 11. 2011 21:26
Aničko, tak to jsem ráda, že nemám mžitky
15. 11. 2011 21:18
Bibinka:NemělaOpravdu to tam bylo2x
15. 11. 2011 21:17
Bibinka:Po přidání všech fotek jsem si toho všimla a ihned opravilaJsem guma
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
15. 11. 2011 21:17
Jéééé, ono už je to pryč-neměla já jsem mžitky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 45 minutami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 1 hodinou
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka
Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule
Jehněčí na jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W7A
17 názorů