Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy se špenátovými nočky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 11. 2011 13:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 783 kJ / 426 kcal
Bílkoviny25,76 g
Tuky15,68 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy43,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso na přírodno jde s těmito špenátově chutnajícími noky velice dobře dohromady.

Noky by byly výborné i bez masa, jen přelité osmaženou cibulkou.

Nerada přidávám tzv. "zbytkové" recepty, ale tady jsem udělala výjimku - z jedné zbylé porce špenátu byla příloha pro tři lidi.

Velmi podobný recept má magdalenka http://www.toprecepty.cz/recept/16755-spenatove-no... (pouze dělaný z rozmraženého špenátu) a překvapilo mě, že u něj píše, že v nočkách špenát ani necítí.

V těchto nočkách ho ucítíte určitě :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

16. 11. 2011 19:24

Cathleen, jejej, ty býčí žlázy bych si dala okamžitě-to je taková lahoda-alespoň pro mně;-)la bych je bez nočků. Jasnej 8.bod:yes:

Iriska Iriska

16. 11. 2011 18:56

Super kouličky i nočky :yes::yes:+

Reny2

16. 11. 2011 18:07

jejda ... tak byci zlazy jsem mela naposledy nekdy pred 15ti lety...v jednom motorestu mezi H.Kralove a Chlumcem n.Cidlinou je delavali...hezky s opecenymi bramborami a tatarkou,nebo salatkem to byla dobra basta....:-*:-p:-K ale nocky se u nas papkaji a tak to prubnu...za ne davam bodik...a cathleen...nechces poslat na island alespon maly vzorek:-?;-):-D

tejaja tejaja

16. 11. 2011 17:51

Recept sa mi páči, mám v mrazáku jahňacie žľazy ( naše jahňa bolo chlapček :-D ), tak by som to aj skúsila podľa tohto receptu, uvidíme :yes:;-)

suslajda suslajda

16. 11. 2011 14:29

;-)pěkné:yes::yes:+1

cathleen cathleen

16. 11. 2011 14:10

srettka::-) sretti, myslím, že ony už regulované početí mají....ty naše holky vemenatý.
Jo a ke kuřecímu plátku na přírodno by nočky taky určitě šly ;-)

srettka

16. 11. 2011 14:06

A pozor:-! vercajk manželů od krav je nadále v ohrožení:-O ani v tomto nevlídném mlžně inverzním období není jejich produkce v bezpečí. dyg ty holky nebohý vemenatý budou muset při tomhle vašem apetitu chodit do střediska regulovaného početí:-?:-))
ale jinak na oko to vypadá jak kuřecí plátek...mnoo...ode dneška každou kuřecí kozenku raději důůůkladně zkontroluju:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2011 14:05

vseumel: já to nejedla, ale kamarád z toho dělá řízky. Prý jsou vynikající, ale taky je s tím moc práce.;-)

vseumel

16. 11. 2011 13:52

Prý je to hrozně dobré, moje teta jídávala kravské vemínka. Třeba někdy dostanu odvahu to zkusit :-D:yes:

spagetka spagetka

16. 11. 2011 13:47

Škoda že u nás žlázy papám jen já, ale určitě udělám noky ;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2011 13:43

Jooooo!!!! To já můžu!!! Bezva recept!! Supéér!! zase něco na kouličky:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: byči žlazy byci zlazy recepty byči zlazy recept příprava býčí žlázy hrubá příprava býčích žláz recept na býčí žlázy byci oci jidlo recepty býčí žlázy na smetaně byčí žlázy a jejich příprava apetit- býčí žlázy recept recepty býčí žlázy zapečené smažené kravské vemínko býčí žlázy apetit recepty býčí žlázy recepty - špenátovými noky byčí žlázy medailonky recepty

Suroviny: býčí žláza, sůl, pepř, mouka hladká, tuk na smažení, špenát, vejce, česnek, sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Býčí žlázy se špenátovými nočky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jOV5