Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 9. 2011 13:36

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie787 kJ / 188 kcal
Bílkoviny34,20 g
Tuky5,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám i z kuřecího a krůtího masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 12. 2011 13:01

Moc dobré, s dovolením přidávám foto.;-)

ivulinka ivulinka

20. 9. 2011 10:18

Krásná porce na obrázku, vím jistě, že bych ji klidně poobědvala, s chutí,:yes::-p

eva hubova eva hubova

19. 9. 2011 12:47

:-p:-p:yes:+10

marunda marunda

19. 9. 2011 09:40

jé hned bych si to dala. Ukládám.:yes:

Mirule Mirule

19. 9. 2011 09:24

děkuji všem :-K
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách:-p

BILKOVAI BILKOVAI

18. 9. 2011 19:47

Mńam a s bramborovou kašičkou by byl eňo,ňuňo:-*:-*:-*:yes:...+1

vseumel

18. 9. 2011 18:34

mě by to chutnalo :yes:

Bibinka Bibinka

18. 9. 2011 17:22

Mirule, to je vděčné, rychlé a dobré jídlo a máš tam pěknou šťávu, což mi rádi, tak máš 5.bod:yes:´

Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha:-D

Pajaja

18. 9. 2011 16:49

Mirule, protože mám doma čistokrevnýho masožravce, tak takovou rychlovku ocení. Pěkné :-p:yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 9. 2011 15:31

Bezva šťáva, jídlo vypadá jedle!:-p:yes:

Ivusa Ivusa

18. 9. 2011 14:10

Moc hezká fotka,:yes: a přesto ,že jsem po obědě sbíhají se mi sliny.Uložím si a vyzkouším,je to jednoduché -rychlé a nepřekombinované....prostě v jednoduchosti je krása.Posílám bodík:yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 9. 2011 13:59

To je taková vděčná rychlovka:-pjá bych si udělala raděj rýži;-)+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pepřový sos vepřová pečeně bez kosti plátky recept přirodní vepřová pečeně vepřova pečeně přírodní pepřový přeliv na maso vepřová pečeně bez kosti plátky vepřové plátky pečene přírodní pepřový bešamel přeliv na maso pepřový veprove platky s peprovym prelivem prirodni kureci platek vepřová pečeně bez kosti plátky recepty přírodní plátky prirodni kureci platek s ryzi sos na přírodní maso recept na kureci prirodni platek recept na přírodní vepřové plátky přírodní vepřová pečeně s kostí recept rychly přírodní platek preliv k masu

Suroviny: pečeně vepřová, pepř čtyř barev, pepř mletý, sůl, olej, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVo9