Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 846 kJ / 2 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,93 g |
Tuky | 146,26 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,03 g |
Sacharidy | 25,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2020 11:17
13. 1. 2013 18:10
Pavel Mencl: Moc děkuji za komentář, podložený výběrem a vyzkoušením receptu - takových si všichni velmi ceníme.
13. 1. 2013 17:00
Dobrý nápad, dost jsme si pochutnali, máslo jsem prakticky nepoužil, dával jsem olivový olej, místo šlehačky 12% smetanu, šalotku jsem neměl, tak byla cibule, vína 2dcl přívlastkové suché pálavy...
díky moc za inspiraci
díky moc za inspiraci
21. 9. 2011 17:51
nádhera+1
20. 9. 2011 21:03
Věra:Já bobkáč na talíři také nechávám jako dekoračku
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
Eli opět další krásná a lákavá pochutina+15
20. 9. 2011 19:33
Sampzřejmě precizní práce, jako vždy :) jen ten bobkový list bych mít v talíři nemusela :)
20. 9. 2011 19:19
Eli, to je krásný recept a na tom talíři to vypadá dokonale
20. 9. 2011 12:27
Vypadá to moc dobře+12
20. 9. 2011 10:43
Moc pěkné a určitě chutné,ukládám
20. 9. 2011 09:04
Moc príma recept
20. 9. 2011 08:10
Už mám uloženo, vyvážená jídla od Tebe jsou zárukou, že si pochutnáme
20. 9. 2011 07:58
Elizo - zase dobrota a vím o čem mluvímdělám téměř stejně, jenom nedávám česnek - prostě ho nemůžu
19. 9. 2011 23:05
19. 9. 2011 22:10
Moc děkuji za ohlasy a za body.
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
Maso naložené v majonéze jsem už také prubovala, ale tohle je variace na klasickou francouzskou kuchyni a nejsem si jistá, zda je v ní nakládání masa do majonézy typické...spíš ne.
Je to taková módní záležitost, vzniklá víceméně díky reklamám na Hellmans, ale osobně si zakládám na čistých chutích a na tom, že vím, co do připravovaného pokrmu vkládám...
19. 9. 2011 21:54
Elizo, pěkný recept, pěkné fotky a docela nejvíc se mi líbí ta poslední, jako z podhledu. Máš 4.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 8 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 17 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 5 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Retro okénko: Uvařte si legendární kuře s broskví a trochu si je vylepšete, možností je spousta
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Další recepty
Tématické fráze: francouzské kuře kure po francouzsku francouzské kuře recept francouzské sváteční kuře francouzská kuřata kuře na víně a smetaně francouzské sváteční kuře recept recepty na bílém víně recept na francouzské kuře kuře na smetaně francouzské kuře recepty malé francouzské kuře kure po francouzku kuře naložene ve smetaně francouzké kuře kuře na houbách a smetaně recept francouzske kure recept na bilem vine francouzské omáčky francouzská omáčka na kuře
Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, máslo, houba hřib, víno bílé, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, bobkový list, tymián čerstvý, pepř, sůl, nať petrželová
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K5Xl
18 názorů