Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková pasta

Pokud jste si letos vypěstovali vlastní česnek nebo máte zásobu kvalitního, vyzkoušejte tento recept na česnekovou pastu. Její příprava je opravdu snadná, rychlá a zaručí vám, že všechny kvality česneku zachováte v nejvyšší možné kvalitě.

Hodnocení receptu je 4,6 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

5. 8. 2008 00:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie7 732 kJ / 1 848 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky122,00 g
Vláknina70,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,34 g
Sůl50,60 g
Sacharidy150,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato pasta se mi velmi osvědčila a pokud česnek zpracujete později, tak při čištění je třeba zelené výhonky odstranit. Jinak by byla pasta zelená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pazderka83

7. 8. 2023 17:14

Hella (moderátorka): Mohu se zeptat zdali je zavařujete nebo jen tak uschovate bez konzervace? Děkuji moc za odpověď.

kimlo kimlo

31. 1. 2023 11:49

Urobil som. Dobrý nápad ako spotrebovať cesnak! Vďaka! :yes:

Papus

22. 9. 2021 19:57

Použil jsem IVU a po roce v mrazáku super, na topinky skvělé i pod maso:-)

Hedwika

15. 11. 2015 12:55

Je možné použít místo tuku sádlo? U nás rostlinné tuky nejsou v oblibě.

Marie V

27. 7. 2014 21:03

Také takto česnek zpracovávám stejně jako paní HELLA a nedovedu si to už ani jinak představit dřív hlavičky časem zhnily, nebo seschly a tak mám vždy skleničku po ruce a hlavně česnek je stále ostrý jako právě oloupaný!!! :yes: PS: právě se ho chystám znova dělat...

Tereza

31. 3. 2013 19:24

Je tam spoustu chyb.:-O:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2011 16:28

:-O:yes::yes::yes:

Iljusa Iljusa

28. 7. 2009 18:23

no nevím, ale v mističce je ten tuk na výrobu pasty NE:-? Když já bych chtěla vidět finál - mohu poprosit o finální foto, abych věděla, jak má vypadat až bych vařila :-?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2009 18:18

Nebo s pomazánkovým máslem:-/

maris maris

28. 7. 2009 18:13

Ivako, můžeš, prosím, napsat, jaký tuk jsi použila ? Ta Tvoje pasta vypadá spíš jak s tvarohem :-S

bundada bundada

5. 8. 2008 08:13

Děkuji, tak to zkusím také.

Hella Hella (moderátorka)

5. 8. 2008 07:05

Tento recept dělám léta. Jen plním do skleniček, uzavřu víčkem a vydrží několik let. Netřeba zabírat místo v mrazáku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na česnekovou pastu jak udělat česnekovou pastu česnekové výhonky rajčatová pasta s česnekem česnek v soli česnekova pasta se solí a tukem cesnekova pasta s rajcaty jak vyrobit česnekovou pastu pasta z česnekových výhonků jak se dela cesnekova pasta recept na česnek se solí česnek na langoše pasta na langoše česnek v tuku cesnekovapasta cesnekove stvoly resepty pesto z česnekových výhonků cesnek se soli čeneková pasta

Suroviny: česnek, sůl, tuk 100%

TopRecepty.cz

Česneková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kxN