Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodovo smetanové řezy

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 9. 2011 12:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 012 kJ / 2 632 kcal
Bílkoviny86,20 g
Tuky104,59 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 862 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy330,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jakaz

17. 11. 2020 11:18

Podobný dělám dost často, v zimě většinou ze zavařených broskví. Usnadňuji si to tím, že koláč nepeču, použiji 200g sušenek, 100g másla a 2 lžíce rumu; podrcené sušenky smíchám s rozpuštěným máslem a rumem a nechám 10 minut zapéct, líp to drží než neupečené. Želatinový ztužovač za studena je výborný, taky ho používám. Většinou dělám jen ovoce smíchané buď s jogurtem a zakysanou smetanou nebo dávám na odlehčení tvaroh a vyšlehanou šlehačku, urovnám a povrch posypu buď strouhanou čokoládou nebo kakaem. Dávám bod, koláč vypadá slavnostně a určitě výborně chutná.:yes:<3

RubyRom RubyRom

14. 1. 2018 15:54

Toto vypadá opravdu božsky, hned bych ochutnala ! :yes::yes::-!:-!

plotna plotna

17. 7. 2016 13:29

hosta: OK;-)

hosta hosta

16. 7. 2016 23:31

Jitus: Pleteš to dohromady - na piškot první vrstva vyšleháš ztužovač Oetker za studena s trochou vody, přidáš zakysanku, ušlehanou smetanu a jahody, natřeš a až ztuhne v lednici dáš další vrstvu - pudink uvařený ve šťávě:-)

Jitus

16. 7. 2016 22:55

muzete mi poradit? nechapu ten konec :-)
jako ze svarim zelatinu a stavu a do toho prisypu ten prasek pudinku a nebo pudink uvarim zvlast podle receptu a pak smicham s tou stavou a zelatinou? moc dekuji za radu

slunickovin slunickovin

22. 10. 2012 07:40

:-))vypadaji skvěle,dávám bodík:yes:

plotna plotna

7. 10. 2012 17:10

Nejspíš.Asi nikdy nevařila puding :-D

rebeka rebeka

7. 10. 2012 17:07

plotna::-D:yes: jestlipak to nebude rukama, "Jano";-):-?

plotna plotna

7. 10. 2012 17:00

Jana:
No jo:-S.To jsem ji tam asi domalovala když to nejde.:-D:-D:-D

Jana

7. 10. 2012 16:48

NEPLÁCEJTE KRAVINY TA VAŠE ŽELATINA NETUHNE ANI PO 3 HODINÁCH.DEJTE RADĚJI NORMÁLNÍ ŽELE NEŽ TENHLE NESMYSL...:-!

rebeka rebeka

10. 6. 2012 17:31

ty jsou krásné:-K:-K tento typ moučníků je zkrátka jedinečný:-p;-):yes::yes::-K:-)

plotna plotna

12. 10. 2011 18:31

Děkuji.Hlavně že chutnají.Já jsem je dnes pekla čirou náhodou také.Zítra čekám návštěvu.Ale musela jsem si kousek uříznout.To prostě jinak nešlo.Jsou lehoučké jako pírko.Člověk by snědl půl plechu a ani by nevěděl jak.

Lenika

12. 10. 2011 12:53

Řezy jsou moc dobré, upekla jsem je k nedělní kávě a všem chutnaly.:-p Určitě posílám bod.;-)

plotna plotna

26. 9. 2011 16:54

Sodovko.To máš pravdu.Z jogurtu jsem krém ještě nedělala, protože si tuto kombinaci nechávám na semifredy.Ale čerstvé jahůdky no teda.To by bylo.:-K

Sodovka Sodovka

26. 9. 2011 16:24

Dělám různé krémy na podobné moučníky, ale tento ze zakysané smetany a šlehačky mám nejraději.:-p Nelepší je z čerstvých jahod. Rozmixované, čerstvé jahody dodají krému nejenom chuť, ale i nádhernou vůní. :yes: Někdy místo zakysané smetany dávám smetanový, jahodový jogurt. ;-) Posílám +10 a moučník vřele doporučuji vyzkoušet. :yes: :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodove rezy smetanové řezy smetanový řez jahodove rezy se smetanou řezy s jahodami jahodovy rez jahodovo smetanové želé řezy jahodový řez se smetanou a želatinou jahodovo smetanový řez jahodové řezy se smetanou a želatinou jahodové řezy recepty jahodovosmetanové řezy smetanové řezy s jahodami ovocno smetanove rezy jahodovy rez se smetanou smetanový jahodový řez jahodovo smetanový koláč smetanová želatina řezy s jahodama smetanove zele

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, smetana kysaná, šlehačka, ztužovač želatinový, cukr moučkový, jahody, pudink jahodový, cukr krystal,

TopRecepty.cz

Jahodovo smetanové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxmO