Králík po hambursku
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 7 248 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,55 g |
Tuky | 84,67 g |
Vláknina | 21,05 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 162,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já si králíka stáhla z kostí, abychom se v něm nepatlali. Tento recept používám na vepřovou kýtu, tak jsem to chtěla vyzkoušet s něčím jiným. Je to vskutku dobré papáníčko. Vyzkoušejte a recept vás nezklame. Čerpala jsem z Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka. Fotku časem přidám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2011 15:23
5. 12. 2011 13:27
Bibinko díky za pěknou fotečku a bodík.
25. 11. 2011 15:56
Když mě ten recept silně připomíná ptáčkovou omáčku, ale je mňam.
23. 11. 2011 18:59
Radulinko, moc se divím, že tento recept je bez bodu je to totiž výborné a dávám ten 1.bod Dala jsem fotku, tak snad bude mít rp.větší úspěch
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 23 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 45 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po hambursku kuřecí po hambursku vepřové po hambursku maso po hambursku hovězí po hambursku recepty jaroslava runštuka králík na okurkách králík recepty kýta po hambursku vepřova kytapo hambursku kure po hambursku po hambursku receptury teplých pokrmů od jaroslava runštuka recepty na kralika králík jako hamburská nudličky z kralika recept králík z kýty králík na citronu recept kureci po hambursku hovězí plátky po hambursku
Suroviny: králík, šunka, okurky sterilované, sůl, zelenina kořenová, cibule, tuk, slanina, koření divoké, citron, ocet, voda, mouka hladká, hořčice, cukr, mléko, smetana
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
4 názory