Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 10. 2011 13:04

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 308 kJ / 1 030 kcal
Bílkoviny130,18 g
Tuky47,81 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy18,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud rybu nechcete předem vařit, použijte aljašskou tresku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hana

29. 1. 2015 14:36

no pan pohlreich je opravdu kuchař k pohledání,když vaří s těchto sraček. hlavně,že ostatní kritizuje

hana

29. 1. 2015 14:34

pangasius je opravdu naprostý humus:no:se všemi komentáři souhlasím.Raději koupim dražší,ale kvalitmí rybu. Ale co mě dost štve,ze si pan Pohlreich dělá nechutnou reklamu v novinách co se týče nemoci své manželky. Tímto u mne klesl na úroven RYCHTÁŘE-je to dost morbidní reklama:-//

ach jo

3. 2. 2014 15:33

Pangasius, jedna z nejodpadovejsich ryb. Zivi se odpadem a filtruje tezke kovy takze je pak mate hezky v "masicku".Kto to poda detem mel by jit za mrize. A vlastne kdokoli to prodava a nabizi si zaslouzi jedine vyprask:-((

MartaU

16. 9. 2012 10:53

Souhlasím s Petrulinkou.Pangasius je poravdu humus.To raději udělat rybí karbanátky z filé.Ve skutečnosti se to nesmí ani podávat menším dětem.Takže pozor na tenhle humus,který je cítit bahnem i po zakápnutí citronem

Iljusa Iljusa

18. 7. 2012 16:18

Petrulinka: Bylo by fajn, přestat číst HOAXy, které se nachází na netu, to co zde píšeš, je nesmysl. Rybu jsem měla vcelku - http://www.toprecepty.cz/recept/8320-peceny-pangas..., byla velmi chutná.

Petrulinka

18. 7. 2012 16:03

Používat Pangasia je trestuhodné. Toto je neskutečně hnusná ryba, chovaná ve špinavých vodách, krmená odpadem a hormony těhotných žen. Je tak znetvořená, že by se nikdy nedala prodávat vcelku, proto se dostane pouze v plátcích. ;-(

catherina

2. 3. 2012 14:54

Vyzkousela jsem salatek a je moc dobrej! Zdenek nezklamal ;-))

mysulka mysulka

9. 10. 2011 19:41

:yes::-K

chocolate chocolate

3. 10. 2011 18:37

Moc hezký recept, ryby mám ráda v jakékoliv podobě:-p.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 10. 2011 14:52

Ojojóój!!! Dala bych si!!:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdeněk poleraich recepty rybi polevka od polreicha pórková polévka krémová zdeněk pohlreich zděnek poleraich rybí polévka pohlreich rybí polévka podle pohlreicha čočka na kyselo podle pohlreicha zdeněk pohlreich rybí polévka poleraich recepty poleraich karbanátky podle pohlreicha zdeněk poleraich recepty hovězí rybí karbanátky zeli podle pohlreicha rybí polévka z kapra podle polreicha karbanátek pohlreich pórková polévka zdeněk pohlreich fazolová polévka zdeněk pohlreich rybí polévka dle polreicha zdeněk polhreich recepty

Suroviny: karbanátky, filet rybí, mléko, bobkový list, cibulka jarní, chilli paprika čerstvá, strouhanka, mouka hladká, vejce, šťáva citronová, olej, sůl, pepř, zelí červené, mrkev, smetana zakysaná, majonéza, ocet vinný, cukr, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/517X