Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Madlenky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 10. 2011 21:30

Suroviny

Porce: 24 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 852 kJ / 1 638 kcal
Bílkoviny35,17 g
Tuky83,72 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy183,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

7. 1. 2015 11:52

lena2:
Ano;-) "Formičky na madlenky vymažeme..."
Vymazat máslem a bohatě, nešetřit (pokud nemáte silikonové formičky)

V rcp je frekventované slovo "opatrně"...
Těsto není až tak choulostivé...
Do vyšlehané pěny přidat další složky, šup šup, žádné velké to, zdržování:-D

lena2 lena2

26. 11. 2013 14:16

Chtela bych se zeptat ,jestli musim formicky vymazat a jestli ano tak cim ?
Dekuji:-)

evaburvalova

20. 10. 2013 21:44

Mňam, vynikající...posílám bodík :-p

Madlenka1

4. 10. 2011 17:42

Těsto je trochu hustější než piškotové, ale stříkat na plech asi nepůjde...spíš se to rozlije do tvaru placiček...
Lze použít formičky na ořechy...vložila jsem fotku formiček na madlenky...tyto jsou velmi staré...
Konzistence pečiva je něco mezi piškotem a sušenkou...nadýchaná sušenka;-)
V originálním francouzském receptu se dává voda z růží nebo květu pomerančů...nahrazuji to citronovou nebo pomerančovou šťávou...
Příště zkusím nafotit postup...přeji hezký den...:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 10:43

Majdula: nejsem autor, ale jestli to dobře odhaduji, těsto bude trochu řidší, mělo by to jít;-) Proto mám ráda fotopostupy, člověk už z obrázku vidí, jak asi těsto vypadá.

Majdula

4. 10. 2011 10:41

Můžu se zeptat-dalo by se těsto i stříkat na plech s papírem? Děkuji
Majda:yes:

Klariska Klariska

4. 10. 2011 10:03

Viděla jsem v nějakém časopisu (polo)máčené v čokoládě jako vánoční cukroví :yes::-K.

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 09:03

zizala:vyzerá to na pracnové formičky - slov. medvedie labky...;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2011 07:39

Teď jsem našla na netu, že to lze péct ve formičkách na pracny, ty máme doma asi každá :-) Ty, co přivezla dcera, měly tvar tyček, proto jsem se ptala na formičky :-8

finneta

4. 10. 2011 07:30

ráda bych se zeptala, jestli bych to mohla nalít na plech? nemám malé formičky. navíc to musí být úžasně nadýchané.

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2011 07:16

Madlenky znám, přivezla je dcera z výletu do Francie. V jakých formičkách jsi pekla? Mohla bys dát fotku nebo link na prodejce? Dík :-K

Pavla

4. 10. 2011 06:50

Tohle by mělo být takový měkoučký, skoro piškotový, že jo? Je to ono? :yes:

Lilianka Lilianka

3. 10. 2011 22:50

toto vypadá moc dobře musím zkusit :-K

mlsal

3. 10. 2011 22:29

:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 10. 2011 22:25

:-p:yes::yes::yes: fajnéééé!!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: francouzské madlenky cukroví madlenky madelenky formičky na madlenky sušenky madlenky madlenka sušenka madalenky madlenka cukrovi madlenky-recept dort madlenka citronové madlenky vánoční madlenky recept na francouzské madlenky madlenka pecivo cukroví madlenka pečivo madlenka pečivo madlenky madelenka madelenky recept madlenka dort

Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, máslo, kůra citronová, šťáva citronová, prášek do pečiva, sůl

TopRecepty.cz

Madlenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNRp