Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,13 g |
Tuky | 102,14 g |
Vláknina | 59,40 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,44 g |
Sacharidy | 176,72 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2017 22:06
7. 10. 2011 10:21
6. 10. 2011 13:15
6. 10. 2011 10:03
6. 10. 2011 09:25
6. 10. 2011 08:50
6. 10. 2011 07:52
5. 10. 2011 21:07
5. 10. 2011 20:29
5. 10. 2011 20:24
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
5. 10. 2011 20:06
5. 10. 2011 20:05
5. 10. 2011 20:00
5. 10. 2011 19:58
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod
5. 10. 2011 19:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 49 minutami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 20 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 22 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 23 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 1 hodinou
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 1 hodinou
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 9 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 11 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: brokolice recepty květák a brokolice květák a brokolice recepty recepty z brokolice brokolice a květák recepty z květáku a brokolice recepty z květáku recepty květák a brokolice brokolice ve smetanové omáčce květák recepty brokolice recept květak brokolice brokolice smetana maslo brokolice maslo smetana květák v omáčce omáčky recepty květák recept brokolice květák květák, brokolice recepty květák brokolice recept
Suroviny: květák, brokolice, máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, vegeta, cukr, ocet, sůl, vejce, brambory
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
18 názorů