Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh plněný žampiony

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 10. 2011 19:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 093 kJ / 500 kcal
Bílkoviny48,47 g
Tuky30,98 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy4,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

13. 4. 2016 14:26

p.Monk: autorka za to nemůže, opět řádil šotek na topkách ;-);-);-);-), nahlášeno, kluci to daj do cajku

p.Monk

13. 4. 2016 14:14

Ingredience super :) Jen se Vám tady asi nějak pomíchal postup. Ale nevadí, určitě si poradím i bez ..

mysulka mysulka

9. 10. 2011 07:51

:-p:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 10. 2011 09:49

:-p+9:yes:Také bych se nechala pozvat;-)Kombinace pstruha a žampionů je moc dobrá:-p:yes:

ivulinka ivulinka

7. 10. 2011 15:42

Moc by mi chutnalo:yes:

Colombo65 Colombo65

7. 10. 2011 10:14

To bude dobrota;-);-);-):-K

Klariska Klariska

7. 10. 2011 10:05

Pěkně naditá rybka :yes::-K.

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 10. 2011 07:51

Super receptík;-):-K:-p:-pjá též pstruha miluji,nedávno jsem měla,ale jen opravdu přírodní,ale s houbičkami je to lákavé:-p+1:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 10. 2011 00:09

Bahula::-K souhlas, pokud muzu, nekořením, nechám více vyniknout chuti masa nebo rybího masa, dříve se koření nedávalo tolik, jako je ted vseho, nej a nejlepe bylinky, sůl, a nezbytné koření, jak bylo vše výborné, snažím se také co nejměně, jen když je to nutné, dochutit:-K;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2011 23:12

1974andrea: On je myslím pstruh každý, asi nejsem sama toho názoru, psali mi lidé ohlasy, asi tak, že je tak moc dobrý, takový, jaký je, jen přírodní, kuchyňsky upravený a se vším všudy, vždyt ta kůrčička je na tom to všem vážne to nejlepší, křupavá a voňavá a je pak i :-K rybičkou samotnou, jejda, už mám zase "Pavlův reflex" pstruh je moc výborná pochoutka, ještě tak mít "výlov" jen tak;-):-K

magdalenka magdalenka

6. 10. 2011 20:55

Mne sa toto veľmi páči...:yes:

1974andrea 1974andrea

6. 10. 2011 20:42

Bahula:Já to taky tak ráda, používám na ryby koření Kabajaki, použila jsem to i dnes na toho lososa, je to směs jen bylinek a je moc dobrá. A nemyslím si, že žampiony by tu chuť ryby nějak přebyly, jsou takové neutrální chuti. Jo, kdyby se použily lesní houby, tak to by pak asi tu chuť ryby hodně ovlivnilo, ale takhle myslím, že ne. Koukám, že jsem ještě nedala bodík, tak napravuji:-p:yes:

Bahula Bahula

6. 10. 2011 20:25

1974andrea: Zbavuji ji šupin a v téhle úpravě pouze solím, kůže je navoněná slaninou a maso žampiony. Nemám ráda aromatizované směsi koření, raději nechávám vyniknout chuti masa s propojením chuti přidaných surovin, případně bylinek;-)
Výborný je ten pečící papír. Jako příloha jsou výborné pečené brambory, které můžeme přidat na plech rozpůlené předvařené a upéct se pstruhem:-*

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 10. 2011 20:10

Tak to můžu, má tady nedávno také jeden rcp:

Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
nebo plněné pstruhy se zeleninou,šunkou a bylinkama... jejda,toto papání máme moc moc rádi a dá se pak měnit dokola náplň, bylinky, paráda;-):-K:yes:

1974andrea 1974andrea

6. 10. 2011 20:07

Toho pstruha zbavuješ šupin? Já ano, ale někdo ho peče i s nimi, já mám ráda tu křupavou kůžičku ovoněnou bylinkami nebo slaninkou:-p;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na žampionech jak nejlépe upéct pstruha pstruh se žampiony plněný pstruh pstruh plněný žampiony výborné recepty na pstruha výborný pstruh jak upéct pstruha pstruh žampiony plněné žampiony pečené v troubě výborný pečený pstruh v troubě pstruh s žampiony pečený pstruh se žampiony pstruh supiny pstruh plněny pstruh žampion výborný pečený pstruh v troubě s houbama plneny zampion jarní cibulka žampiony pstruh na žampiony

Suroviny: pstruh, žampióny, cibulka jarní, máslo, petrželka, slanina anglická, sůl, koření na ryby

TopRecepty.cz

Pstruh plněný žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jO04