Pstruh plněný žampiony
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 30,98 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 4,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2016 14:26
13. 4. 2016 14:14
9. 10. 2011 07:51
8. 10. 2011 09:49
7. 10. 2011 15:42
7. 10. 2011 10:14
7. 10. 2011 10:05
7. 10. 2011 07:51
7. 10. 2011 00:09
6. 10. 2011 23:12
6. 10. 2011 20:55
6. 10. 2011 20:42
6. 10. 2011 20:25
Výborný je ten pečící papír. Jako příloha jsou výborné pečené brambory, které můžeme přidat na plech rozpůlené předvařené a upéct se pstruhem
6. 10. 2011 20:10
Pstruhové filetové závitky, plněné smetanovo-žampiónovou omáčkou
nebo plněné pstruhy se zeleninou,šunkou a bylinkama... jejda,toto papání máme moc moc rádi a dá se pak měnit dokola náplň, bylinky, paráda
6. 10. 2011 20:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 13 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 36 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 40 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 58 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na žampionech jak nejlépe upéct pstruha pstruh se žampiony plněný pstruh pstruh plněný žampiony výborné recepty na pstruha výborný pstruh jak upéct pstruha pstruh žampiony plněné žampiony pečené v troubě výborný pečený pstruh v troubě pstruh s žampiony pečený pstruh se žampiony pstruh supiny pstruh plněny pstruh žampion výborný pečený pstruh v troubě s houbama plneny zampion jarní cibulka žampiony pstruh na žampiony
Suroviny: pstruh, žampióny, cibulka jarní, máslo, petrželka, slanina anglická, sůl, koření na ryby
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
17 názorů