Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

30. 12. 2011 14:15

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie8 328 kJ / 1 990 kcal
Bílkoviny216,71 g
Tuky116,35 g
Vláknina9,26 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy17,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Salsiccia je čerstvá italská klobása, která se vyrábí z dobrého hovězího nebo vepřového masa s přimícháním kousků slaniny z hrudí a bůčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gazpacho

8. 9. 2018 13:39

Eja57:
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu.
Existuje viacej druhov čerstvých klobás a majú spoločný názov salsiccia.
Podobne ako klobásy, ktoré sa predávajú na českom trhu. Každá má meno, ale všetky sú klobásy.

bofinka

8. 5. 2018 18:08

Eja57: Salsccia je vseobecne kolobasa ze syroveho masa. Klobasy se pak rozlisuji podle slozeni masa, hrubosti umleti - zda jemne ci hrube, koreni, regionalni polohy. Nektere se prodavaj na delku (tem se rika metrove), jine jsou podobne tvarem ceskym spekackum, ty delsi klobasam.
Nektere z techto pak jsou dale upravovany - konzervovany susenim , neco jako prosciutto crudo, nebo se nakladaji do sadla. V jinych oblastech, to je ovsem jen regionalni rarita, je i udi.

Eja57 Eja57

8. 5. 2018 17:24

Gazpacho: Salsiccia je italská speciálně kořeněná klobáska...

Gazpacho

8. 5. 2018 15:59

Salsiccia znamená klobása. To nie je názov, ale druh produktu.
To znamená, že názov jedla je Vepřová pečeně s klobásou klobása.

Milan

21. 11. 2013 11:55

Klobasy jsem koupil v Makru,750gr.Zkoušel jsem je na několik způsobu,dokonce i gulašovku.Nedá se to.Jsou něčím okořeněné tak,že se chuť nedá přebít.www.toprecepty.cz

Colombo65 Colombo65

26. 8. 2013 15:21

Marta:
- přidáno k receptu foto balení klobásek;-)
... nelze nahradit:-// - doporučuji prodejny nabízející italské speciality - třeba prodejny sýru Gran Moravia ;-)
http://www.orrero.cz/RenderTable.aspx?TabRef=defau...

Marta

26. 8. 2013 10:10

Prosím, kde se dá klobáska koupit nebo čím ji nahradit?
Moc děkuji.

Pajaska Pajaska

6. 1. 2012 10:27

Mňamky.:yes::yes:

Eliza Eliza

6. 1. 2012 00:28

Tak to je paráda..++:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 12. 2011 20:41

;-):-O:-K

Bahula Bahula

30. 12. 2011 20:37

:-);-);-):yes:+

maris maris

30. 12. 2011 17:29

Krásné:yes::-)+

spagetka spagetka

30. 12. 2011 15:44

Tuhle klobásku mají do zítřka v exkluzivní akci v Albertu, jinak, už vím,proč jsem ji koupila ;-):yes:

vseumel

30. 12. 2011 15:36

Hezké fotky, pěkně napsaný recept a o tom, že to bude chutnat už ani nemluvě....:-D:yes:

AniCiz

30. 12. 2011 15:34

:yes:vypadá to pěkně,ale na takovou klobásu jsem ještě v obchodech nenarazila..:-S

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salsiccia klobásky vepřová pečeně italské klobásky italska klobasa italska salsiccia vepřová pečeně recepty vepřové s klobásou italská vepřová klobása vepřová pečeně recept vepřová kýta s klobásou salsiccia příprava klobásky salsiccia recepty z vepřové pečeně italske klobasy speciality z vepřové pečeně kyta s klobasou salssica příprava salsiccia salsiccia čerstvá recept salsicia

Suroviny: kýta vepřová, klobásky salsiccia, cibule, šalvěj čerstvá, slanina libová, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, olej, mouka, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9A8