Pečený jehněčí bok
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 752 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,09 g |
Tuky | 29,57 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 73,91 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2012 22:35
1. 1. 2012 19:30
1. 1. 2012 14:51
1. 1. 2012 14:50
1. 1. 2012 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 minutou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 12 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 12 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: jehneci bok jehneci bok recept peceny bok jehněčí bok recepty peceny jehneci bok recepty jehněčí bok pečený jehněčí jehněčí na zázvoru pečení jehněčího recept jehneci bok jehněčí bok pečený pečený bok recept jehněčí recepty recept na jehněčí bok jehněčí bok pečeně jehneci bok recepty peceni jehne pečený hovězí bok recepty-jehněčí boku jehneci bok rolovany
Suroviny: bok jehněčí, máslo, cibule, rozmarýn, tymián, česnek, zázvor, olej, protlak rajčatový, sůl, pepř, rohlík, vejce, sůl, pepř, majoránka, nať celerová, mléko
Pečený jehněčí bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3K5A
5 názorů