Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,92 g |
Tuky | 91,93 g |
Vláknina | 6,93 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 170,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jelikož jsem si ještě nevybrala novou troubu, tak je tentokrát korpus koupený - a je docela dobrý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2012 18:12
15. 1. 2012 17:42
15. 1. 2012 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 12 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 5 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 6 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 8 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 11 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 11 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 12 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 13 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: jahody se šlehačkou čím zvlhčit korpus jahody se šlehačkou recept jak zvlhcit dort korpus s jahody cim zvlhcit dort čím zvlhčit dortový korpus slehačkové řezy jahody cim potrit na dortu šlehačková náplň do dortů dorty šlehačkou jahody cim potrit jahody slehačkové dorty slehačkové dorty recept ozdoba dortu šlehačka a jahody dorty s jahody slehackovy dorty recepty čím zvlhčit sušenky cim potrit jahody na dortů čím zvlhčit sušenky na dort ?
Suroviny: korpus piskotový, jahodová marmeláda, kompot jahodový, čokoláda, tvaroh, cukr, pudink vanilkový, mléko, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
3 názory