Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb z remosky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2012 18:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 550 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny49,39 g
Tuky8,72 g
Vláknina24,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy310,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chlebík v remosce dělávám nižší, to aby se při kynutí, když se peče, nenalepil na víko.

Chleba váží 700 g, má fantasticky křupavou kůrku a je nadýchaný. Druhý den je mírně tužší, přesto výborný.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

13. 2. 2012 11:00

Remosky mám 2, každou jinak velkou a díky za ně, jsou nenahraditelné:-K. Snad se na mě pečka nebude zlobit, když to v holkách vyzkouším (radši ji přikryju utěrkou, aby nežárlila:-D:-D:-D);-):-p:yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 2. 2012 10:52

rebeka: No, ale už to máš vyzkoušené, příště zvýšíš trochu gramáž a :yes:. Já mám tu malou. Jsi holka odvážná:-D Ale na recepty od Ivky je spoleh.;-)Je to holka šikovná, ale před ní PŠT, ona to nerada slyší a stydí se. A to moc:-)):-K

rebeka rebeka

13. 2. 2012 10:46

Merylas: Maruško, když se podíváš na gramáž a vezmeš v potaz, že mám óbr remosku:-D:-D, nemohlo z toho vzniknout nic jiného, než disk:-8:-D:-D, ale do malá remosky bude fantastický:yes:
příště udělám z dvojité dávky a bude tak akorát;-)

Irrena: Irísku, ale mrkni na komentíky, lze upéci i v troubě;-):yes:

Irrena Irrena

13. 2. 2012 10:43

Chlebík je krásný, ale remosku nevlastním:-8:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 2. 2012 10:43

Teda, chlebík v remosce jsem ještě nepekla, právě proto, že bych se bála, že moc nakyne a přilepí se na víko. Holky, máte je :yes:

rebeka: Nadi,ten Tvůj vypadá hezky:yes:;-) a mě teda určitě neodradí:-D:-* Já nedávno dělala chléb bez hnětení, použila jsem větší hrnec než jsem měla jelikož jiný vhodný nebyl, tak chlebík byl taky nižší, ale vůbec nám to nevadilo;-) Já remosku víc používám v létě, ve vedrech, protože si nechci byt ještě "vytápět" troubou.

rebeka rebeka

13. 2. 2012 10:33

cathleen::-D:-D:-D klaplo.. tedy spíš sklaplo:-8:-D:-D:-D
nevydržela jsem, a pekla už včera v podvečer.. čtvrtku zblajzla jsem hned.. ještě byl vlahý:-8:-D:-D:-D je chuťově výborný:-p:yes::yes:
ale já ti to říkala:-//:-// v mé retroremosce ( nebo, že by to bylo rukama:-8:-D) z toho vznikl jakýsi disk.. arabský slim chleba:-D:-D
no, posuď sama.. jestli nabudeš dojmu, že mé foto odradí případné zájemce o realizaci tohoto chlebíku, písni, já foto metelesku smáznu;-)
a děkuji za recept:-)

cathleen cathleen

13. 2. 2012 09:29

rebeka: ...běda vám....jojo...:-D:-Dproč by neklaplo?;-):yes:

rebeka rebeka

12. 2. 2012 15:23

tak.. já to zítra spáchám.. pak dám vědět.. ale běda ti:-//:-! běda.. jak to v té remosce neklapne.. teda.. neupeče se tak krásně, jak tobě:-//:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

12. 2. 2012 09:56

Remosku bohužel nemám;-(, ale chleba je:yes:+1

Bahula Bahula

12. 2. 2012 09:27

Tak to je :yes::yes::yes:

vybusna vybusna

11. 2. 2012 22:11

za tento chlieb som obzvlast vdacna..mam remosku a nedam na nu dopustit a strasne vela veci v nej peciem.
btw...co ste mali debatu s maris...ja mam tiez z toho strach, ci to nebude prilis nizke....neroztecie sa to cesto po celej sirke remosky...ja mam tu velikansku...

zizala zizala (moderátorka)

11. 2. 2012 21:40

SUPER ! Remosku hodně využívám na chalupě, protože mám plynovou troubu a ne všechno se v ní podaří. Tohle si ukládám a beru s sebou, až tam pojedeme. Ani nevím, proč mě nenapadlo v remosce upéct chleba :-8:-O :yes::yes:

Bibinka Bibinka

11. 2. 2012 21:24

cathleen: Catleen, šmarja, to je zase parádní chlebík:yes: Remosku nemám, ale do pečky zaručeně půjde. Moc pěkný a holt, kdo umí, te umí.....dávám jasnej 9.bod:yes:

senky senky

11. 2. 2012 20:44

Další skvost:-O:yes::yes: kdy to všechno stíháš:-?:-K:-K
Remosku už taky nemám:-p začoudila:-( zasmradila:-( a odešla:-D:-D

maris maris

11. 2. 2012 20:23

cathleen: tak jo, tak jo:-)), ukládám ale vyzkouším nejdřív na jaře, až budu na chatě, ale už se těším;-):-))

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečení chleba v remosce chleba v remosce chléb v remosce domácí chleba z remosky domácí chleba z remosky domácí chléb z remosky domácí chleba v remosce chleba pečený v remosce chleba pečený v remosce remosky domácí chléb pečený v remosce pečení domácího chleba v remosce stará remoska recepty chleb pečený v remosce domácí chléb v remosce remoska recepty domáci chleba do remosky recepty pro remosku remoska malá jak upect chleba v remosce

Suroviny: voda, cukr, kmín celý, sůl, ocet, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí,

TopRecepty.cz

Chléb z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rX9B