Chléb z remosky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 310,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík v remosce dělávám nižší, to aby se při kynutí, když se peče, nenalepil na víko.
Chleba váží 700 g, má fantasticky křupavou kůrku a je nadýchaný. Druhý den je mírně tužší, přesto výborný.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2012 11:00
13. 2. 2012 10:52
13. 2. 2012 10:46
příště udělám z dvojité dávky a bude tak akorát
Irrena: Irísku, ale mrkni na komentíky, lze upéci i v troubě
13. 2. 2012 10:43
13. 2. 2012 10:43
rebeka: Nadi,ten Tvůj vypadá hezky a mě teda určitě neodradí Já nedávno dělala chléb bez hnětení, použila jsem větší hrnec než jsem měla jelikož jiný vhodný nebyl, tak chlebík byl taky nižší, ale vůbec nám to nevadilo Já remosku víc používám v létě, ve vedrech, protože si nechci byt ještě "vytápět" troubou.
13. 2. 2012 10:33
nevydržela jsem, a pekla už včera v podvečer.. čtvrtku zblajzla jsem hned.. ještě byl vlahý je chuťově výborný
ale já ti to říkala v mé retroremosce ( nebo, že by to bylo rukama) z toho vznikl jakýsi disk.. arabský slim chleba
no, posuď sama.. jestli nabudeš dojmu, že mé foto odradí případné zájemce o realizaci tohoto chlebíku, písni, já foto metelesku smáznu
a děkuji za recept
13. 2. 2012 09:29
12. 2. 2012 15:23
12. 2. 2012 09:56
12. 2. 2012 09:27
11. 2. 2012 22:11
btw...co ste mali debatu s maris...ja mam tiez z toho strach, ci to nebude prilis nizke....neroztecie sa to cesto po celej sirke remosky...ja mam tu velikansku...
11. 2. 2012 21:40
11. 2. 2012 21:24
11. 2. 2012 20:44
Remosku už taky nemám začoudila zasmradila a odešla
11. 2. 2012 20:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 10 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 51 minutami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 54 minutami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 57 minutami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 4 hodinami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 4 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Tématické fráze: pečení chleba v remosce chleba v remosce chléb v remosce domácí chleba z remosky domácí chleba z remosky domácí chléb z remosky domácí chleba v remosce chleba pečený v remosce chleba pečený v remosce remosky domácí chléb pečený v remosce pečení domácího chleba v remosce stará remoska recepty chleb pečený v remosce domácí chléb v remosce remoska recepty domáci chleba do remosky recepty pro remosku remoska malá jak upect chleba v remosce
Suroviny: voda, cukr, kmín celý, sůl, ocet, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí,
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
47 názorů