Horká blumová vášeň
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 250 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 27,37 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 283,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to opravdu mana nebeská, určitě vyzkoušejte!
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2012 16:24
16. 8. 2012 16:04
dziky moc za pomoc
16. 8. 2012 16:02
16. 8. 2012 16:02
16. 8. 2012 15:59
16. 8. 2012 15:20
15. 2. 2012 11:12
15. 2. 2012 11:00
15. 2. 2012 10:57
15. 2. 2012 10:55
15. 2. 2012 10:46
15. 2. 2012 09:11
ukládám a čekám na pravé letní plody
15. 2. 2012 08:53
15. 2. 2012 08:17
15. 2. 2012 05:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: blumova buchta zralé blumy blumová štáva blumový džus recept blumky blumy recepty štáva z blumek koláč z blumek stromy vonely blumky blumky recepty recepty z blůmek rebarborový krambl krambl z blum blumy mražené recepty buchta z blumek koláč s nevařeným pudinkem krambl recepty blumky blumový -koláč, buchta, řezy,
Suroviny: bluma, badyán, skořice celá, koření hřebíček, víno portské, cukr hnědý, smetana zakysaná, máslo, mouka polohrubá, cukr hnědý
Horká blumová vášeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8zY
34 názorů