Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávané kuře se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 2. 2012 09:51

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 173 kJ / 2 431 kcal
Bílkoviny363,06 g
Tuky63,53 g
Vláknina29,15 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,76 g
Sacharidy88,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

20. 2. 2017 14:38

Dobré, chutné, akurát som zeleninu nepredvárala, za 30 min v rúre je krásne mäkká. :yes: Vďačný recept.;-)

kordy

21. 2. 2012 11:43

ó, děkuji :D moc se mi líbí většina vašich receptů, tak sem chtěla taky něčím přispět... :D

Bibinka Bibinka

21. 2. 2012 11:32

kordy:Kordy, vítám tě do naší Topkové rodiny jako nového člena a moc ti přeji, aby se ti tu s náma i receptama líbilo;-)
Jako nové ti dávám 3.bod:yes:

kordy

21. 2. 2012 11:22

Vzhledem k tomu, že se v tom pak stejně vaří zelenina a celý vývar se nakonec výrazně dochucuje si myslím, že vývar z bujónu naprosto postačí ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 11:10

spagetka: no, asi jo.;-) Mi poslední dobou takový vývar stačí;-)

spagetka spagetka

21. 2. 2012 11:03

Jana Remkova:Je to asi tím, že já mám vlastní vývary, jak masové tak zeleninové, ale prý se bujony v poslední době zkvalitnily. Jinak s čokoládkou souhlasím, z prsíček samotných vývar není nic moc

chocolate chocolate

21. 2. 2012 10:53

Jana Remkova:Jani, z kuřecích prsou žádný pořádný vývar neuděláš, to je čistá svalovina, proto tam asi autorka přidává kostku.Ale stačí koupit v masně skelet nebo pár kostí z kuř. stehen (5,-/kg), dát vařit, po hodince přidat prsa a je to;-).Jen to zabere víc času.Nijak nemiluji kostky, ale tady mi přidání např. gelového bujonu nijak zvlášť nevadí.

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 10:46

spagetka: no, mi to příjde trochu jako škrábání na hlavě z druhé strany;-). Vývar je aspoň podle mnohých zde lepší z masa, než z kostky. Přece si neuvařím kostku masoxu a pak do ní nedám maso. Vývar bych měla přímo z toho masa. Nebo ne?

kordy

21. 2. 2012 10:08

správně :) to vlastně můžeme, já většinou rozpustím kostku kuřecího bujónu ve vřící vodě a v ní pak maso povařím.

spagetka spagetka

21. 2. 2012 10:07

Jana Remkova: No já nevím, ale podle mě je maso daleko chutnější, když ho vaříš ve vývaru než ve vodě.

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 10:01

Takže..rozumím tomu dobře: Ve vývaru povaříme nejdříve maso, to vyndáme a pak v tomtéž vývaru vaříme zeleninu? Proč nemůžeme maso uvařit ve vodě a použít vývar z toho masa?? Jinak fajn dietní recept;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zadělávané kuře zadělávaná brokolice zadělávané kuřecí maso kuře zadělávané zadělávané kuřecí prsa s brokolicí zadelavane maso zadělávaná kuřecí prsa kure na zelenine zadělávaná brokolce zadělávaná brokolce zadělavane kure s brokolicí co je zadelávané maso zadelavane kuře s rýží kuřecí prsa v zadělávané zelenině kuře zadělávané s muškatovym oriskem zadělávané kureci maso s rýží zadelavane maso se zeleninou vepřove zadělavane maso kuřecí maso zadělávané recept zadělávané kuře

Suroviny: vývar kuřecí, prsa kuřecí, mrkev, brokolice, cibule, máslo, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová, sůl, pepř, strouhaný muškátový oříšek, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Zadělávané kuře se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD9n