Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2012 17:32

Suroviny

Porce: 3 - 4

Nutriční hodnoty

Energie3 392 kJ / 811 kcal
Bílkoviny6,88 g
Tuky53,57 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy72,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu: Kuchařka Jak šmakuje Moravskoslezsko? Recept je od paní Heleny Felbrové.

Trochu jsem si ho poupravila, v původním receptu se taky nedával ocet a pepř, a místo vodou se řepa zalila 1 dl červeného vína a mohlo se ještě dochutit citrónovou šťávou.

Závin se hodí jako příloha hlavně k pečené drůbeži.

Zkusila jsem do části nádivky vmíchat trochu Solamylu, řepa držela víc pohromadě, ale nebyla tak nadýchaná a vypadala sklovitě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

22. 2. 2012 11:48

Všem děkuji za milé komentáře, budu ráda, když vyzkoušíte:-K

aanet3

21. 2. 2012 20:31

dobrý nápad :yes:

maris maris

21. 2. 2012 20:26

Maruško - krásná a zajímavá příloha:yes::-)+8

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 2. 2012 19:05

:yes:+3:yes:Tahle príma příloha se mi líbí:-K

buffool

21. 2. 2012 18:56

Nevšední a moc lákavá kombinace! :-p
Dávám bodík :yes: a určitě vyzkouším!!! :-*

spagetka spagetka

21. 2. 2012 17:44

Senza nápad :yes::yes::yes::-p:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karpačo s červené řepy štrůdl s červenou řepou jak šmakuje moravskoslezsko recepty štrúdl z červené řepy jak dlouho se peče závin příloha k pečeným žebrům jak šmakuje moravskoslezsko délka vaření červené řepy slaný štrůdl s červenou řepou karpačo z pečené červené řepy štrudl červená řepa závin z řepy příloha k pečeně u kureti štrůdl s řepou jak dlouho pect závin jak dlouho se peče listové těsto červená řepa k masu jak šmakuje moravskoslezsko kniha slany strudl s repou délka pečení zavinu

Suroviny: těsto listové, řepa červená, cibule, jablko, olej, cukr krupice, sůl, kmín drcený, pepř, ocet, vejce

TopRecepty.cz

Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EGGl