Podmáslový vločkový chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,05 g |
Tuky | 12,68 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík popraská, má velice křupavou kůrku, nedrobivou střídu a kyselkavou chuť, téměř jako kváskový. Je výborný i na druhý den.
Tento chleba můžeme samozřejmě péct i v troubě, velice dobře drží tvar.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2012 11:40
24. 2. 2012 11:05
24. 2. 2012 10:49
23. 2. 2012 20:27
22. 2. 2012 21:49
22. 2. 2012 17:47
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...
22. 2. 2012 17:26
22. 2. 2012 17:00
22. 2. 2012 16:46
22. 2. 2012 16:39
22. 2. 2012 15:10
22. 2. 2012 14:39
22. 2. 2012 14:04
22. 2. 2012 13:21
22. 2. 2012 13:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 30 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 31 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 46 minutami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 3 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: vlockovy chleba chleba z remosky vločkový chléb chléb z remosky podmáslový chléb vločkoví chleba vločkový chléb bez mouky vločkové chleba recept na chleba z remosky recept na chleba do remosky recept na podmáslový chléb vločkový chléb recept chleba remoska kváskový chléb z remosky nac je dobre podmasli chlebova kurka pukla podmáslový chléb recept recept na podmáslový chleba top stár - podmáslový chléb starý recept na podmáslový chléb
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, olej, sůl, kmín drcený, vločky ovesné, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, mouka hrubá, droždí
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
15 názorů