Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě

Vepřová kolena se dostala zpět na výsluní zájmu kuchařů. Jsou levná, při koupi z dobrého zdroje je na nich spousta chutného masa. A dají se připravit na mnoho způsobů. Pečená po předchozím povaření si jistě najdou své příznivce.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

23. 2. 2012 21:03

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie2 388 kJ / 571 kcal
Bílkoviny14,87 g
Tuky29,10 g
Vláknina26,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,25 g
Sůl10,22 g
Sacharidy57,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2022 18:51

Jaromira18: Děkuji za hezký komentář:-K

Jaromira18 Jaromira18

11. 5. 2022 19:47

Tomu se nedá odolat.Vynikající dobrůtka.:-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 2. 2014 23:01

masabob:Děkuji za komentář i připomínku:-KJá,pokud používám bujón,tak už sůl nedávám:-8
Ale je fakt,že někdo si rád přisolí,tak tu sůl dopíšu;-)

masabob

15. 2. 2014 00:00

ahoj super ale chybí mi tam sul dik

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 3. 2012 15:01

hladovahana::-D:-DDěkuji:-KS tou štíhlostí to mám už dávno za sebou:-O:-8ale alespoň nikdo při pohledu na mě nemůže říct,že jsem líná se najíst;-):-D:-D:-D

hladovahana hladovahana

9. 3. 2012 14:28

vypada to naaadherne, okamzite jsem zacla slintat, jak ma clovek zustat stihly po tomhle???!!!

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 2. 2012 14:12

Anežka:Anežko díky:-)jsem ráda,že jsem přispěla k pohodě u domácího krbu;-):-)):-K

Anežka

28. 2. 2012 21:34

Dnes jsem s obavou, že se mi nepovede zkusila a...POVEDLO se:-8:-8:-K byla jsem pochválena a miláček teď chrochtá blahem u piva:-8:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2012 20:22

Dnes bylo se šťouchanými brambory a okurkem a chutnalo nám víc,než s tím zelím:-pAle taky to přes noc v té šťávičce krásně zaleželo,tak jsme si také pochutnali;-)Přidávám foto a všem děkuji:-)

Iriska Iriska

24. 2. 2012 19:57

To musí být doslova mana nebeská :yes::yes:+

majda 2

24. 2. 2012 16:14

Tohle jídlo na talíři nikdy nezklame:yes:,vždyť je naše národní!+21

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 2. 2012 14:08

Já vám všem moc děkuji za milé a vtipné komentáře u kterých jsme se společně s manželem velice nařehtali:-D:-DJá osbně mám termix ráda,ale můj říká,že raději rezavý hřebík v patě,než termix v hubě:-O:-D:-D
Ty kůže jsem tam přidala také na vypečení,ty snad byly nejchutnější z celého jídla:-pDo rcp jsem to ale raději neuvedla,nemusí všichni vědět,že žereme jak kanci:-8:-D:-p
Ještě jednou díky:-K:-)

rozmarynaH rozmarynaH

24. 2. 2012 12:50

Musí to být chuťová sinfonie:-p Vepřová kolena jsou u nás v kurzu na všechny způsoby. Můj muž miluje bramborové knedlíky, tak by se to u nás s nimi podávalo. :-K ...+3:yes::yes:

Jana Pá

24. 2. 2012 12:14

Ani, dnes si manžel kolínko koupil, tak mu předám receptík a uvidíme, co pán z toho udělá;-):-D Takové druhy masa si připravuje sám:-O;-),jinak já posílám:yes::-p

suslajda suslajda

24. 2. 2012 08:21

:-Knádhera utírám slinu, kterou jsem nestačila polknout a tobě velký bod č.18

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové koleno v papiňáku koleno v papinaku vepřové koleno vařené v papiňáku vepřové koleno v tlakovém hrnci jak dlouho varit koleno v papinaku jak dlouho vařit vepřové koleno v papiňáku varene koleno v papinaku vařené koleno v tlakovém hrnci vařené vepřové koleno v papiňáku koleno v tlakovém hrnci jak dlouho vařit vepřové koleno vepřové koleno z papiňáku vepřové koleno papiňák ovarové koleno v papiňáku jak dlouho vařit koleno v tlakovém hrnci koleno papinak vaření kolena v papináku veprove koleno v tlakaci jak vařit vepřové koleno v papináku jak dlouho vařit koleno

Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, bobkový list, bujón zeleninový, pepř, česnek, cibule, omáčka sojová, kmín drcený, olej, vývar masový, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZ2r