Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná jehněčí kýta

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 765 min Doba přípravy: 720 min Doba tepelné úpravy: 45 min

765 min (720 min příprava + 45 min tepelná úprava)

28. 2. 2012 13:15

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 286 kJ / 307 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky26,39 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Kuchařské recepty pro každý den..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alca2

17. 1. 2021 18:55

Dnes uvařeno i když jen z jehněčího plecka, naloženo 2 hodiny. Vynikající chuť. Podáváno s pečenými bramborami. I přítel byl spokojený. Druhá polovina pečeně bude se špenátem a bramborovým knedlíkem. Už se těším. <3:-Q:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2014 22:05

Zdenka1: Škoda, že nemám pomalý hrnec, ale všechno může být. :-)) Jsem moc ráda, že jsi vyzkoušela :-). Děkuji za foto:-)

Zdenka1

27. 5. 2014 19:14

Janičko, připravila jsem masičko podle tvého receptu a výsledek byl úžasný. Pekla jsem v pomalém hrnci, ke konci maličko zahustila, aby bylo více šťávičky. Podávala jsem s tarhoňou a hlávkovým salátem. Posílám foto, bodík a pochvalu:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 00:47

danielle72: spráávně!:-D:-D

danielle72 danielle72

29. 2. 2012 00:41

Jana Remkova: Jdu se stydět do špajzu :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 00:40

danielle72: Tak to máš fakt pech!!! To si zodpovíš, ty jedna...:-((...:-D:-D:-D:-D:-D

danielle72 danielle72

29. 2. 2012 00:39

Jana Remkova: No však :yes: Já dneska upekla do hospody, kam 1x týdně tam hrajeme na kytary, 2 nohavičky (pro Slovenky: nemyslím tangáče, ale záviny) štrúdlů z listového těsta, jeden s romadúrem, pórkem, smetanou, druhý se směsí všeho uzeninového, co mi doma zbylo. Ale zapomněla jsem nafotit ;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 00:35

danielle72: to fakt říkám..hospoda to jistí!!!:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 00:34

danielle72: No, ani nevím, kde jsem k tomu přišla;-). Dcera dělá občas výpomoc v hospůdce a jak známo, v hospůdce se sežene vše;-). Ještě, kdyby se tak sehnalo na Velikonoce kůzlečí;-) Díky, holky:-)

danielle72 danielle72

29. 2. 2012 00:33

rebeka: A těch fotek co sem pak přibyde :-D

Jo, občas se zadaří, to je fakt. Já zase koupila minule v hospodě 4,5 kila srnčího za tři stovky :-D:yes: (jeden mladík to dostal od dědy lesáka a nevěděl, co s tím, tak jsem ho zachránila:-p)

rebeka rebeka

29. 2. 2012 00:31

danielle72::-D:-D:-D:yes::yes: dobrý nápad:yes:

rebeka rebeka

29. 2. 2012 00:29

Jana Remkova: noo, tak to je ale hodně dobrá cena:yes::yes:
recept je krásný, nepřeplácaný.. moc se mi líbí, taktéž foto velmi zdařilé:-K:-):yes:
jen to skopové, jaksi chybí:-//
a jako Eliz.. nikdy jsem skopové nepřipravovala, láká mě to a taktéž mám před ním respekt:-8
ty máš ovšem za tuto krásu bodík:-)

danielle72 danielle72

29. 2. 2012 00:28

Jana Remkova: No to JE luxusní cena :-! Příště toho za tu cenu objednej kamion, my už si to tu ostatními na TOPkách to nějak podělíme :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 00:17

maris: měla jsem 1, 30kg za cca 130 kč a poděla jsem se s dcerou. ;-)Myslím celkem dobrá cena. Jinak stojí víc;-)

eva hubova eva hubova

28. 2. 2012 21:47

:-p:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kyta ovčí kýta jehněčí kýta recept kůzlečí kýta recepty marinovaná jehněčí kýta kůzlečí kýta marinovane jehneci recept na jehněčí kýtu recept kůzlečí kýta jehněčí kýta cena ovčí kýta recept jehněčí recept jehněčí kýta recepty kuchařské recepty pro každý den ovci kyta recepty kůzlečí kýta recept recept ovčí kýta recepty jehneci kyta marinované jehněčí maso recept jehněčí kýta

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, tymián, majoránka, bazalka čerstvá, pepř mletý, sůl, olej olivový, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Marinovaná jehněčí kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z9ly