Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí frikasé

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 2. 2012 12:36

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj: Rodinná encyklopedie vaření

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

25. 3. 2012 18:27

Chutné, bodík som už dala skôr :yes:;-):-D

rebeka rebeka

29. 2. 2012 15:36

to jsem nikdy nejedla, ale podle ingrediencí bych řekla, že to bude jedlé.. určitě;-):-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí fricase kuřecí frikasé s rýží frikasé rybí vajíčko recept rybí filé po balkansk co je frikasé rybi vajicka bílá omáčka frikase karbanatky frikase rybí frikané frikasé s rybou rybí frykase vepřové frikasé, rýže

Suroviny: prsa kuřecí, mouka hladká, sýr strouhaný, vejce, mléko, víno bílé, sůl, koření kari, víno hroznové, sýr balkánský, omáčka chilli sladká

TopRecepty.cz

Rybí frikasé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44vx