Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2012 18:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 771 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny187,70 g
Tuky42,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 751 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy1,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

P.S. Velmi výborné je také řízečky zapékat na plechu, kam jsme si připravili pečící papír, nebot řízky jsou dietnější a nejsou vloženy přímo do oleje, pak jsou velmi chutné. Barva řízečků je klasicky zlatá.Poznámka - perlivá voda/pivo/ nám maso zkřehčí a nadýchá. Řizky nám chutnali moc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 20:18

spagetka:díky:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 20:17

Jana Remkova:dekuji, to jsi mne dnes přímo pohladila po složitém víkendu, hodná, mne osobně moc chutnaly a manžel je chce znova:-K;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 1. 2012 20:03

Tak a teď abych zase sehnala někde žlázy. Troufnu si tvrdit, že tohle je nejlepší recept na žlázy na Topreceptech. Samozřejmě, je to jen můj názor. Ivo, veliký plus, pokud jsi to vymyslela, smekám..:yes::yes::yes::yes:

spagetka spagetka

29. 1. 2012 19:54

Můj chlap to nemůže, já jo, mňam :-p:-p:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

29. 1. 2012 19:49

" Ouvej,ouvej " ;-):-D

pipre pipre

29. 1. 2012 19:01

srettka: :-D:-D
Ivi, recept je zajímavý, ukládám:yes:+8

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2012 18:54

Věděla jsem,že sreťťule opět svým humorným komentářem nezklame:-D:-DJe pravda,že každý určitý druh jídla nemusí;-)Já mám ráda naložené houbičky ve sladkokyselém nálevu a moc mi chutná takový ten"soplík":-Dale nedovedu si představit,že bych měla z ulity vysrknout ústřici:-O:-DAle chystám se na ni;-):yes:
Myško-moc krásný receptík na príma jídlo:-p:-p+7:yes:Já osobně žlázy v mléce nemáčím,jen je spařím vařící vodou a pak buď obalím,nebo naložím,nebo připravím jako ledvinky,guláš ap.To namáčení v mléce mi příjde zbytečné, jako u ledvinek, jater.Není to poznat:-)

Bahula Bahula

29. 1. 2012 18:53

varilamyskakasicku: Recept máš pěkný,každý má jiné chutě;-)
Díky, je mu líp:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:49

:-D:-))1974andrea:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:49

Bahula: no tak alespon k něčemu je ten receptik, že se někdo zasměje a je mu lépe pak, ja jsem je měla poprvé také, zkusit se má všechno, pa pa:-K

Bahula Bahula

29. 1. 2012 18:46

srettka: Mluvíš mi z duše u nás to také nikdo nemusí. I když nespochupňuji recept.:yes:+

Děkuji Ti:-K za velmi vtipný :-D:-D:-D komentář, jinak bych se dnes ani nezasmála, protože mi den začal výjezdem rychlé:-((

srettka

29. 1. 2012 18:44

rebeka:to néé já, to jen moje emoc:-8:-D

1974andrea 1974andrea

29. 1. 2012 18:44

rebeka:Trochu jsem Srettku popíchla:-D:-)).

rebeka rebeka

29. 1. 2012 18:41

srettka::-D:-D:-D a je to tady:-D:-D:yes::yes: na to jsem se těšila:-D:-D:-D:-D:yes::yes: nezklamalas:-D:-D:-D:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:39

:-)):-Dsrettka:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept na býčí žlázy byči zlazy recept restované býčí žlázy recept řízky z býčích žláz recepty na býčí žlázy restované býčí žlázy bejci zlazy recept na b lzy řízečky z ledvinek byci zlazy rizky jak nakrájet býčí žlázy chutne rizky z ceho udelat nejlepsi rizek nejlepší recepty s býčích žláz býčí žlázy naložené v mléku recepty z bycich zlaz řízky z býčích žlázy nejlepsi byci zlazy recepty z hovězích žláz

Suroviny: býčí žláza, sýr uzený, vejce, mouka hladká, voda perlivá, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, mléko, lák ze sterilované kapie, sádlo

TopRecepty.cz

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ggn0