Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 2. 2012 21:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 2. 2012 23:50

eva hubova: Plus pro tebe. Recept s fotkou vypadá hned lépe a přitom je jednoduchý;-):yes:

eva hubova eva hubova

29. 2. 2012 23:48

:-pfoto a:yes:

mama.maleho.vlka

5. 2. 2012 12:30

tak ja to tam napsala protoze nekdo treba vepřové maso nejí takze tak jinak z hoveziho byh to taky nedelala
:-)

vybusna vybusna

5. 2. 2012 11:15

napr. na azijske hovadzie z woku staci 15 minut, akurat by som nekrajala na kocky, ale na hranolceky

chocolate chocolate

5. 2. 2012 10:02

Pokud to hovězí bude např. nízký roštěnec, tak v tom nevidím problém.Ten je přímo určen na minutkovou přípravu.

MartaU

5. 2. 2012 09:49

Také souhlasím z předešlým názorem.Hov. maso se dělá podstatě déle.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 2. 2012 00:52

Jedno to asi nebude, jaké maso, leda by bylo naloženo přes noc. Jinak si nemyslím, že hovězí by bylo tak rychle hotové-měkké.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, omáčka sojová sladká, sůl, pepř, skořice, olej

TopRecepty.cz

Sojáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8rD