Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou

Pokud máte chuť na luxusní pečeni z vepřového bůčku, postupujte podle našeho receptu. Výsledkem přípravy bude šťavnatý, propečený a chutný kus masa. Doplňte ho dobrou variantou knedlíků a kysaným zelím, pochutnáte si!

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 80 min bez doby marinování

110 min (30 min příprava + 80 min tepelná úprava, bez doby marinování)

5. 2. 2012 14:40

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 356 kJ / 2 475 kcal
Bílkoviny329,14 g
Tuky68,98 g
Vláknina22,47 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 958 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy115,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerpáno z časopisu Claudie - Recepty a křížovky, upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 2. 2022 09:53

:-) <3<3<3 nádhera :-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2012 00:02

Jdi do háje!:-((:-((:-((:-((:-((:yes::yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

5. 2. 2012 19:19

rebeka: Bůček light, jo? To vidím, stačí se podívat na ten vypečenej vrchní kousek ;-):-)):-)) Ale teda dala bych si, tu kůžičku i to tučné pod tím :-p:-p

rebeka rebeka

5. 2. 2012 18:44

zizala: ale jdi ty.. žížo.. jedna...to je přece ouplně light:-8 mrkej, co je tam zeleniny:-O a bůček:-?:-? ten je taktéž light, páč je z čuníka - anorektika:-O:-D:-D:-D
všem děkuji, potěší to jednoho;-):-8:-K

zizala zizala (moderátorka)

5. 2. 2012 18:37

Ježkovy voči! Já Ti seberu foťák, protože tohle by se mělo trestat, to je poňoukání ke hříchu obžerství totiž :-O:-p:-p:-D:-D

suslajda suslajda

5. 2. 2012 18:11

:-Kmoc pěkná pečínka:yes::yes:+12

jarka skrobakova

5. 2. 2012 17:56

mˇnamozní Rebi, šikulka kuchařka, super fotografka:yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

5. 2. 2012 17:47

Sice mám vepřového až nad hlavu po víkendu, ale takovéhle by se do mě ještě vešlo;-):yes:

Betyna

5. 2. 2012 17:47

:yes: nádhera +1

chocolate chocolate

5. 2. 2012 16:32

Masakr chutí, vůní a barev:yes:.

eva hubova eva hubova

5. 2. 2012 16:30

Krása:-p:-p:yes:6

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 2. 2012 16:28

:-O ...asi přestanu tvoje recepty otvírat:-Dmám hlad. Je to:yes::yes:

savlinka savlinka

5. 2. 2012 15:46

wou tak tady pěkně slintám:yes::yes::yes::yes:vypadá to úžasně:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

5. 2. 2012 14:46

To je pěkně vypečená pečínka:-*:-*:-p:-p....+1:yes:

ivulinka ivulinka

5. 2. 2012 14:42

Opravdu krásná šťavnatá a křupavá pečínka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně se zeleninou medová vepřová pečeně pečinka v křížovce vepřová pečínka vepřové pečeně se zeleninou medová pečínka časopis claudie recepty veprova pecinka recept pečínka křížovka vepřová pečeně s medem a zeleninou recept na vepřovou pečeni se zeleninou pecinka medova pecene veprova pecinka vepřová pečeně se zelezinou naložená vepřová pečeně se zeleninou vepřová pečeně ze zeleninou pecinka veprova vepřová pečeně na zelenině recepty vepřová pečeně recepty vepřová pečeně čina

Suroviny: maso vepřové, med tekutý, pepř černý, koriandr, česnek, sůl, pivo světlé, cibule, kapusta růžičková, mrkev, pórek, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Medová vepřová pečínka s teplou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BQNn