Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasický jablečný štrúdl

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 2. 2012 19:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 530 kJ / 605 kcal
Bílkoviny12,68 g
Tuky11,03 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy100,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

24. 9. 2022 23:04

Z listového dělám často a foto přidávám..:-)

Jana

4. 10. 2014 16:29

Dá se dělat i bez cukru, jen naplnit nastrouhanými jablíčky. Jen 2 malé kousky pro diabetika.:-))top.recepty.cz

Petr

30. 8. 2014 10:52

Jen tak pro informaci. Tohle není "klasický" štrůdl když je z listového těsta.

Dagmar

13. 1. 2013 10:54

Ivusa: - Neomlouvejte se! Od všeho je tu spousta receptů. Psala jste návod a je výborný!:yes:

Ivusa Ivusa

11. 2. 2012 13:18

Pajaja ....já vím ,ale když já jsem včera po dlouhé době něco pekla a tak jsem se chtěla pochlubit;-)Tak mi prosím promiňte.:-)

Pajaja

11. 2. 2012 13:12

Ivuško, štrúdlík pěkný, ale už jich tu je. . . :-(

Ivusa Ivusa

11. 2. 2012 13:08

fb.lib díky za upozornění:-Kjiž jsem opravila- snad už to bude dobře:-))

fb.lib fb.lib

11. 2. 2012 10:22

Co kuchař-ka,pekař-ka to štrúdl.Vůbec když si dělají těsta a nekupují.Já když dělám těsto tak z piva,místo strouhanky dávám strohaný perník a pokud strouhám jablka (většinou je také krájím na plátky)tak tam přidávám pudink(jablečný krupicový).U svátečního štrúdlu dávám náplň do prostřed,kraje rádylkem nařežu a vršek pletu jako do copu.Štrúdlem nikoho neurazíte a je výborný ze šodo,místo buchtiček.:-K

srettka

10. 2. 2012 21:36

taky dělám, jablíčka krájím na plátky a těsto potírám rozpuštěným máslem..je pak heboučké a křehounké. jo a taky propichuju...podle nějakého receptu v tv...aby prý párou odešla přebytečná vlhkost:-p miluju štrůdlíček:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sváteční štrůdl čím potřít štrůdl štrúdl návod jablečný strudl z piva návod na štrůdl štrůdl strouhanka jablečný štrůdl výborný jablečný štrůdl z piva pohankový štrůdl štrudl s jablky z listového těsta na plech jak dlouho se peče jablečný štrůdl štrúdl s kousky jablek štrůdl albert jablečný štrůdl s kousky jablek štrůdl potřít sváteční jablečný závin perník se strouhanými jablky strouhanka do štrudlu co místo strouhanky do štrůdlu strouhanka na štrúdl

Suroviny: těsto listové, cukr krupice, jablko, skořice, rozinky, strouhanka, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Klasický jablečný štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vl7B