Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 2. 2012 21:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 877 kJ / 1 644 kcal
Bílkoviny31,02 g
Tuky154,51 g
Vláknina5,96 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,31 g
Sacharidy30,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud by někdo z jakéhokoli důvodu nechtěl, nebo nemohl použít mascarpone, lze ho nahradit pomazánkovým máslem.

Zbylý olej s kořením nevyléváme, ale uschováme ho ve šroubovací sklenici v ledničce a používáme na salátové zálivky.Recept je inspirovaný studeným bufetem v prodejně řeckých specialit Olympia, kde jsem tyto marinované žampiony kupovala a následně se rozhodla je sama realizovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 6. 2012 20:14

Moc krásné žampionky:-K;-):yes:

Labajova

21. 2. 2012 03:51

Koupila jsem žampiony,ty měly hlavy 8cm a 300g maskarpone s 100g fety mi naplnilo 21ks.Udělala jsem jich 15ks a pylňka syrová mi zůstala,tu jsem uložila do lednice a po 3hod. jsem se rozhodla že dodělám těch 6ks,řeknu vám,líp se to pylnilo,ono ta sýrová pylňka pěkně ztuhla v lednici.Tak a teď čekat do soboty..Boha jeho..já to nevydržím ..:-p:-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 2. 2012 22:21

Mňam a na řezu vypadají báječně:-K+16:-p:yes:

Eliza Eliza

13. 2. 2012 20:58

Ivana Ch: Tak to se, Ivanko, těším na zprávičku a doufám, že si pochutnáte. Důležité je vydržet minimálně těch pět dní.:-)

Ivana Ch

13. 2. 2012 05:27

Eliza:Bohdanko ahoj,
včera odpoledne jsem koupila žampiony,podle tebe udělala a už odpočívají v lednici. Dám vědět jak chutnali.

BILKOVAI BILKOVAI

12. 2. 2012 10:15

Mňááám:-p:-*:yes:...+1

Labajova

11. 2. 2012 21:01

Slintám :-p ,manžel má za 2 týdny nárosky,tak to uděláma posilam bodiky :yes:

Ivana Ch

11. 2. 2012 18:03

To musím zkusit!Jinak:-p:-p:yes::yes::-K

dzungila

11. 2. 2012 11:09

Tohle rozhodně stojí za vyzkoušení.:-p;-):yes:

Ivusa Ivusa

11. 2. 2012 09:07

:yes:krásné žampiony.Nakládané a po studenu jsem je ještě nejedla,ale musí o být asi dobrota:-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 2. 2012 08:30

To vypadá dobře :-p

Eliza Eliza

10. 2. 2012 22:50

Zájem o recept mě velmi potěšil, protože je to trochu neobvyklé, i když velice dobré. Budu moc ráda, když se někdo rozhodne a žampiony naloží, protože podle mně bude velice mile překvapen. Rozhodně bych se nebála tento recept uplatnit jako předkrm ke slavnostní večeři.

pipre pipre

10. 2. 2012 22:43

Jéj, to vypadá moc dobře. Už ukládám a dávám bodík:yes:+8

eva hubova eva hubova

10. 2. 2012 22:40

Žampióny na jakýkoliv způsob:-p:-p:yes:6

Inka1 Inka1

10. 2. 2012 22:02

:-):-) Nádhera :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: náplň do žampionu náplně do žampionů sýrová náplň do papríček marinované žampiony plněné a marinované žampiony řecká sýrová směs žampiony v lednici marinované plněné žampióny marinované brambory s žampiony zampiony po recku predkrm zampiony po v řecku plněné žampiony řecký recept zampionova napln náplň do žampiony náplň do papricek speciality ze žampionů grilované žampiony žampiony plněné mascarpone žampiony naplněné sýrem marinované v olivovém oleji recept žampiony mascarpone

Suroviny: žampióny, mascarpone, sýr feta, čubrica, olej olivový, koření oregáno sušené, tymián sušený, semínka sezamová, chilli paprika čerstvá, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, bobkový list, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xnr8