Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánky do slaných dortů a pečiva

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 3. 2012 20:47

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie84 kJ / 20 kcal
Bílkoviny0,45 g
Tuky1,76 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy0,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro mě jsou takovéhle vymyšleniny samozřejmostí, tento tip se vkládám proto, že se návštěvy vždycky vyptávají, jak jsem pomazánku vyrobila, co do ní dávám. Třeba budou někomu k užitku .-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evamachova.ter evamachova.ter

29. 3. 2012 22:34

danielle72: A to pomazánkové máslo ,mělo jakého výrobce? Nejde mi o reklamu, ale o tvárnost a zpracovatelnost. Děkuji za odpověď

danielle72 danielle72

29. 3. 2012 22:31

Včera jsem dělala pomazánku do špenátové rolády - byla to zakysaná smetana od Madety. Doplnila jsem základ pórkem a strouhaným sýrem, solí, bílým pepřem - a krásně to drželo, uprostřed rolády byla ještě drcená treska a la losos. V lednici to bylo dvě hodinky a pak už jsem ji krájela návštěvě. S mrkví je taky výborná, jak píše Kordy, a celer je taky fajn :-)

evamachova.ter evamachova.ter

29. 3. 2012 22:25

Marie. Znáte značku Kapucín?

Svetlana Svetlana

29. 3. 2012 22:25

Evi, na celé pomazánkové máslo dvě lžičky kysané smetany se ti zdají hodně????? :-OMyslím, kdybys to množství naředila i obyčejným mlékem, tak pořád by se to krásně mazalo a žádná břečka to nebyla...ty sis asi nevšimla těch dvou lžiček, že?...jinak mně se zdají ty pomazánky bezva...taky různě "laboruju"...:-)

Marie

29. 3. 2012 22:20

evamachova.ter: Není to pravda,když použijete kvalitní zakysanou smetanu s větším podílem tuku tak se pomazánka krásně vylehčí a je výborná.

kordy

29. 3. 2012 22:07

a super je to s mrkví :-*

evamachova.ter evamachova.ter

29. 3. 2012 22:06

Teda smíchat pomazánkové máslo se zakysanou smetanou je divokost. Pomazánkové máíslo se dá smíchat s čímkoliv včetně tvarohu, ale se zakysankou vznikne břečka, která se nedá ničím zahustit

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pomazánky na slaný dort pomazanka na slany dort slané pomazánky pomazánky na slané dorty pomazánky do slaného dortu pomazanka do slaneho dortu slané dorty obrázky slaný dort obrázky slane pomazanky na dorty jak vyrobit slany dort slané dorty slané dorty návod slaný dort pomazánky slané dorty pomazánky slaný dort pomazánka návod na výrobu slaného dortu slané dorty pro muže jak se vyrábí slaný dort pomazánky na dorty pomazánky na dort

Suroviny: pomazánkové máslo bez příchuti, smetana zakysaná, sůl, pepř, sýr niva, sýr ementál, česnek, pórek, ředkvičky, paprika čerstvá červená, treska, šunka, křen, pažitka, tuňák, pasta sardelová

TopRecepty.cz

Pomazánky do slaných dortů a pečiva

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MozB