Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to osvěžující a lehká večeře například s opečeným toastem, ale jde to i k obědu třeba s bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2012 18:38
Manžel potvrdil, že to bolo výborné Ja nemôžem posúdiť, lebo tepelne upravený kaleráb nejem. Ale surové to bolo výborné Takže manžel si dal dupľu a udeľuje bod
4. 4. 2012 09:32
ja to delam podobne, ale bez porku :) musim zkusit
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
4. 4. 2012 06:16
Něco podobného dělávám, ale s blaťáckým zlatem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 45 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Další recepty
Tématické fráze: zapečené kedlubny zapečena kedlubna zapečený kedluben zapékané kedlubny zapékaná kedlubna mozzarella recepty zapečná kedlubna zapecena kedlubny kedlubny zapečené kedlubny recepty kedluben zapeceny kedlubna zapečená zapekany kedluben zapečené kedlubny recept kedlubna recepty kedlub zapečený brambory zapecene s kedlubny zapecena kedlubna s mozzarelou plněný zapékaný kedluben plneny kedlub
Suroviny: pórek, rajče, kedlubna, sýr mozzarella, sůl, pepř, smetana, mléko, sýr tvrdý, máslo
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
3 názory