Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje bramborové krokety

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2012 20:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 468 kJ / 1 785 kcal
Bílkoviny102,79 g
Tuky85,93 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 967 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,38 g
Sacharidy141,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Taky inspirace ze starých časopisů - tak 30 let. Když mi bylo něco přes 20, začal mi chutnat špenát, který jsem do té doby nejedla a tak jsem hledala recepty se špenátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Kleer

15. 10. 2015 20:30

dekuji devcata vase recepty me zachranuji v Kanade,vse co udelam podle tehle receptu,je velice chvaleno rodinou I prateli.Jana:-K

kralova martina

3. 3. 2015 15:18

ja je delam uz 22 let recept od tchyne pridava osmazenou sunku na masle a s cibuli pridava do testa a vajicko jen 1....:yes:

Maja

2. 11. 2013 09:20

do těsta nepřidávám žádné maso, ale jako přílohy podávám dušenou mrkev, špenát, dušený hrášek, červenou řepu, kapustičky. Dá to sice dost přípravy, ale jednou za čas se to dá zvládnout. Manžel i dva dospělí synové se mohou "užrat", maso jim tentokrát nechybí:-p

pavla.v

28. 3. 2013 17:25

vyzkoušela jsem a jsou výborné. posílám bodík :)

sefrovka sefrovka

1. 5. 2012 17:39

vseumel:Popravdě řečeno já smažím na takové staré, opálené pánvi co už mám asi 20 let. Z ní jsou nejlepší, stejně tak bramborák. V průměru má asi 20 cm.:-8

vseumel

1. 5. 2012 17:30

Recept je výborný. Všem kroketky chutnaly, jen musím vychytat smažení. Smažila jsem na velikánské pánvičce, možná příště zvolím menší, aby teplota tolik nekolísala nebo je určitě lepší kroketky fritovat.

vseumel

1. 5. 2012 10:49

Právě zkouším recept, tak snad se mi povedou :).

sefrovka sefrovka

13. 4. 2012 14:53

1/2 vajíčka je půl vajíčka:-)) rozklepnete si vajíčko, rozšleháte a polovinu použijete do těsta a zbylou přidáte k vajíčkům na trojobal:-K

Jana

13. 4. 2012 14:46

Recept vypadá hezky, jen by mě zajímalo co znamená 1/2 vajíčka?

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2012 09:57

Kroketa i na řezu vypadá velice hezky:-KSe špenátem nám chutná také:-p+:yes:

sefrovka sefrovka

12. 4. 2012 22:25

Děkuji všem za bodíky. Moje babička si vystřihovala recepty léta a já jsem některé převzala. Tyhle krokety už dělám skoro 30 let. Jen mně dřív nenapadlo je sem dát, až dnes,když jsem je dělala.:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 4. 2012 22:18

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

12. 4. 2012 21:51

Šefrovko, tyhle staré recepty jsou k nezaplacení a mě se jich většina moc líbí, tvůj patří mezi ně. Dávám 5.bod:yes:

jarka skrobakova

12. 4. 2012 21:46

príma receptík:yes::yes::-))

rebeka rebeka

12. 4. 2012 21:32

krásné koketky.. teda kroketky:-8:-D:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramborové krokety pečené bramborové krokety pečené v troubě bramborové krokety krokety pečene v troubě jak se dělají krokety pečené krokety krokety na pánvi mandlové krokety bramborové krokety recept plněné krokety v troubě nejlepší bramborové krokety bramborové krokety recept plněné bramborové krokety recept na bramborové krokety pečené bramborové krokety bramborové krokety v troubě nejlepší krokety dýňové krokety tapas recepty krokety pečené

Suroviny: brambory, uzenina, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, mouka hladká, strouhanka

TopRecepty.cz

Moje bramborové krokety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rXOW