Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 4. 2012 12:37

Suroviny

Porce: plný hrnec

Nutriční hodnoty

Energie5 118 kJ / 1 223 kcal
Bílkoviny73,36 g
Tuky95,12 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,42 g
Sacharidy17,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evamachova.ter evamachova.ter

2. 6. 2012 10:22

Při čtení tohoto receptu mě napadl jediný dotaz. Co je to plný hrnec? Vnoučatům bych ji nedala ani náhodou. Vynechat mrkev tak to je bezva recept pro "ožralce". Prosím promiňte mi tento výraz.Jinak pro toho komu by se tento recept hodil,tak ho najdete na né emailové adrese.....různě přizpůsobený podmínkám použití

zizala zizala (moderátorka)

18. 4. 2012 19:47

tejaja: Taky souhlas:yes: a dávat tohle malým dětem (podle profilu má autorka opravdu malé děti) je špatné. 4 silnější plátky slaniny a 400 g uzeniny + masox v jednom obědě je moc i pro zdravé dospělé lidi.

spagetka spagetka

18. 4. 2012 19:35

tejaja:souhlas :yes::yes:

tejaja tejaja

18. 4. 2012 15:50

annveros: Ono to nie je ako keď niekto nesolí, nekorení...Koreniť sa dá aj bylinkami a inými koreninami, nemusí to byť čierne korenie, ktoré sa väčšinou korenením myslí. Ak použijem aj väčšie množstvo soli alebo čierneho korenia, pokiaľ som zdravá, nič mi v podstate nehrozí, pokiaľ to s dávkami nepreháňam dlhé roky. Lenže masox je niečo iné, stačí si prečítať, čo obsahuje.
Citujem : ZLOŽENIE kocky: jedlá soľ max. 62 %, sójový hydrolyzát, stužený rastlinný tuk, chuťové látky (E621, E627, E631), zemiakový škrob, kvasnicový výťažok, mäsový výťažok 1,8 %, sušené hovädzie mäso 1 % (obsahuje sušený vaječný bielok, lepok), cukor, kukuričný maltodextrín, farbivo E150d, sójová omáčka, sušená petržlenová vňať, extrakt korenie a rasca, emulgátor E471, hovädzia aróma, regulátor kyslosti kyselina citrónová, zelerový a cibuľový extrakt.
Ešte stále sa vám to zdá dobré ? Veď každé jedlo má v prvom rade chutiť po základných surovinách, ktoré obsahuje, a koreniny ich majú len jemne zvýrazniť, nie prehlušiť a dať všetkým jedlám jednu univerzálnu chuť. ;-)

annveros

18. 4. 2012 13:18

Uzeniny tam moc není a masox se tam může dát nebo nemusí. Záleží na každým. Myslím že je hodně lidí co používá masox. To je jako když někdo moc nesolí, nekoření, prostě tisíc lidí, tisíc chutí.

spagetka spagetka

18. 4. 2012 12:59

chocolate:souhlas, mně taky ne, otázka je, kolik je dětem let, dospívající by to zvládly, jednou za čas, i když já bych s tímhle neuspěla;-);-)

chocolate chocolate

18. 4. 2012 12:56

Uzenina a masox mi jako vhodné jídlo pro děti nepřijde;-).Nejsem nijak úzkostlivá, ale tohle je vražedná kombinace.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychlá omáčka k rýži rychlá omáčka rychlé omacky rychla omacka s ryzi richla omacka recept rychlá omáčka rychlá omáčka z masoxu rychla omacka pro deti rychlá játrová omáčka rychlá omáčka s s rýží rychla omáčka s mrkve rychlá omáčka na rýži richla omacka s testovinami recept recept otázka omacka omáčka richla recept rychka omacka rychlá omacky rychle omáčka omáčky rychle rychle omáčky k rýži

Suroviny: slanina, uzenina, vejce, cibule, olej, mrkev, masox hovězí, sůl, pepř, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Rychlá omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3OMp