Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepravy soulet

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 8. 2008 18:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie225 kJ / 54 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky0,14 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Viem, ze zidovsky soulet sa robi zo sucheho hrachu a krup a zapeka sa na husacej masti. ale nam uplne vyhovuje moja verzia...je to naozaj vyborne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

11. 5. 2009 20:56

Jedla jsem ho u nás v jídelně jako přílohu k dušenému masu se šťávou a s okurkem, ale můžu ho jíst i samostatně se zeleninovým salátem.

pipre pipre

11. 5. 2009 20:48

Šoulet mám moc ráda, zatím jsem ho nedělala, ale co nejdřív ho udělám. Recept mám trochu jiný, ale věřím, že i tento může chutnat. Dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: židovské recepty židovský salát židovský šoulet židovská kuchařka pohankový šoulet židovská kuchařka recepty pokrmy z krup vaření šoulet židovská kuchyně recepty recepty zidovska kuchyne recepty-šoulet houbový šoulet soulet z cizrny kroupy recepty židovský salát recept židovská kuchyně uhorkovy salat recepty židovské kuchyně cizrna na sadle s uzenou krkovickou kuba šoulet

Suroviny: rýže, rýže divoká, rýže bio natural, kroupy, sádlo, cibule bílá, česnek

TopRecepty.cz

Nepravy soulet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE00