Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rumunská sarma

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 4. 2012 19:55

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 101 kJ / 980 kcal
Bílkoviny109,98 g
Tuky25,47 g
Vláknina6,47 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy75,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Receptů na sarmu je hodně, je to náš recept v Rumunsku, každy ji vaři jinak. Příště nafotím celý postup.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

19. 9. 2013 11:54

Pokud by ste náhodou jeli třeba na výlet do Lán, tak tam kousek od nich je vesnice Tuchlovice. Je tam krouhárna zelí, mají hodně druhů zelných salátů, báječných a mimo jiné tam prodávají celé hlavy kysané, mají i zelnou šťávu, papriky plněné zelím. Já to mám docela blízko. Tak kdyby náhodou někdo jel kolem, tak se stavte, stojí to za to.

1974andrea 1974andrea

23. 4. 2012 08:44

Příští rok, až budu nakládat do sudu zelí, tak si tam asi dám nějaké celé listy, abych mohla zkusit tuhle dobrotu:yes:. Jinak závitky dělám stejně, ale z čerstvého zelí. ;-)

nofrona

23. 4. 2012 06:41

:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

22. 4. 2012 20:22

Betinko, sarmu dělám a taky pravou-naučil mě jí už dávno manžel mojí sestřenice, je to rumun;-):-D Nám moc chutná,tak dávám 2.bod:yes:

vladi vladi

22. 4. 2012 20:10

;-):-p Betinko tohle jídlo mám hodně ráda jen rýži dávám vařenou / ze sáčku/ jinak postup úplně stejný a přílohu dávám brambory. Jo a zelí nemám kyselé zelné listy spařím a pak do nich dávám směs.S tí kysaným to bude asi lepší.Posílám bodík- tohle jídélko je šmakovní.:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krouhárna zelí tuchlovice recept na sarmu rumunská sárma sárma krouhárna zelí drásov krouhárna tuchlovice rumunske brambory krouhárna zeli sarma recept rumunské sarmy sarmy krouhárna zelí drásov kontakt rumunské vánoční jídlo recepty na sarmu rumunske brambory recept sárma rumunská recept na sarmy jak uvařit sarmu recept sarma rumunske plnene zeli

Suroviny: zelí kysané, míchané mleté maso, cibule, rýže, vývar masový, protlak rajčatový, sůl, pepř, olej, bobkový list

TopRecepty.cz

Rumunská sarma

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDn8